UZ VRUĆU ANNU NEMA ZIME

Ovako lijepe grijalice još niste vidjeli, a brzo i učinkovito zagrijat će svaki kutak vašeg doma ili ureda

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za malo topline u hladnim zimskim danima dovoljno zakrenuti kotačić udesno ili nekoliko puta stisnuti gumbić '+' na zidnom termostatu. Neki ne moraju čak ni to, jer su brigu o regulacije temperature u stanu ili kući prepustili programabilnim termostatima ili gradskoj toplani na koju su spojeni. Bez obzira na način grijanja vašeg doma, pa čak i ureda, postoje trenutci kad je dobro imati rezervnu opciju, a mi smo pronašlu onu koja je jednako učinkovita koliko i lijepa

Automatika je divna stvar, ali tri mjeseca njezinog besprijekornog rada lako može zasjeniti samo jedno jutro u kojem ste se smrzavali jer je odbila poslušnost. Ovo je samo jedan od trenutaka kad bi vam dobro došlo nešto čime ćete brzo zagrijati prostor.

Isto tako, ako ukućani veći dio dana izbivaju iz doma, nema smisla cijelo vrijeme održavati temperaturu na razini kao da tu borave, ali u kupaonici gdje obavljamo jutarnju higijenu ili blagovaonici u kojoj doručkujemo, ne bi škodilo da je malo toplije.

Osim toga, jutarnje automatsko uključivanje ili pojačavanje grijanja u nekom trenutku mora se isključiti ili smanjiti, što je uglavnom u večernjim satima kad brigu o toplini prepuštamo pokrivačima. Nekada odlazak na počinak moramo odgoditi i dovršiti neki posao, a u tim bi situacijama također bilo dobro imati izvor topline neovisan o termostatu na zidu.

Uostalom, ne griju se uvijek sve prostorije doma, ili uopće nisu spojene na centralno grijanje poput garaže ili podruma, ali u njima povremeno boravite zbog bavljenja nekim hobijem ili 'kućnih majstorluka'.

Prijenosna grijalica koja brzo može zagrijati prostoriju i održavati temperaturu dobro će doći u svakoj od navedenih situacija, a švicarska tvrtka Stadler Form sa svojom familijom grijalica ANNA nudi i više od toga.

  • +2

Grijalice Anna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Najmanja predstavnica serije pametnih grijalica, ANNA little namijenjena je za zagrijavanje prostorija do 38 m3. Uz visinu stropa od 2,5 metra to su prostorije do 15 m2 tlocrtne površine.

Možete je koristiti i za dodatno zagrijavanje prostorije i držati ispod uredskog stola. U situacijama kad se teže postiže kompromis oko stanja na uredskom termostatu, ANNA little je elegantnije rješenje od deke kojom umotavate noge, zauzima manje mjesta, a neznatno je teža.

Anna little

Anna little

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zahvaljujući samoregulirajućim keramičkim grijačima (PTC) ne može doći do pregrijavanja, a u slučaju prevrtanja, zahvaljujući integriranoj zaštiti, grijalica će se sama isključiti i tako spriječiti neželjene posljedice. S varijabilnim prilagodljivim termostatom i dvije brzine rada ova vrlo tiha grijalica (do 47 dB) pruža snagu od 700 do 1200 W.

Za veće prostorije, do 25 m2 tlocrtne površine ili 63 m3, u ponudi su dvije grijalice - ANNA i ANNA big.

ANNA je nešto veća, teža i tiša varijanta ANNE little, a uz razinu buke do 43 dB pruža snagu od 1200 do 2000 W.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Najmoćniji predstavnik familije ovih grijalica je ANNA big, koja se bitnije razlikuje od modela ANNA little i Anna. Ova grijalica posjeduje jedinstvenu tehnologiju Adaptive Heat™ te zahvaljujući automatskom načinu rada i digitalnom termostatu učinkovito i brzo doseže i održava željenu temperature prostorije.

Grijalicu ANNA big krasi upravljačka ploča na dodir na kojoj možete birati između osam razina snage grijanja u rasponu od 300 do 2000 W. Možete je koristiti i preko ljeta jer isključivanjem grijaćih elemenata ovaj uređaj proizvodi hladni povjetarac, a sve uz nevjerojatno tih rad i bulu u rasponu od 28 do 50 dB.

Anna big

Anna big

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ne sumnjamo da ste se prepoznali u barem jednoj od nabrojanih situacija kad bi vam dobro došla ANNINA pomoć. Sve što vam preostaje je odabrati između crne ili bijele varijante uređaja koji odgovara zahtjevima vaše prostorije i pokušati ugrabiti odličnu priliku koja se trenutno nudi za dva proizvoda.

Redovna cijena grijalice ANNA je 699 kuna, dok je grijalice ANNA little i ANNA big za vrijeme trajanja akcije moguće nabaviti po sniženim cijenama, manju za 549 kuna, a veliku za 899 kuna.

Osigurajte optimalnu toplinu i ugodan osjećaj u svom domu ili uredu na vrijeme jer do 15.03.2020. ili do isteka zalihe možete nabaviti Anna little po akcijskoj cijeni od 549,00 Kn (redovna maloprodajna cijena je 599,00 kn), Anna po maloprodajnoj cijeni od 699,00 Kn i Anna big po akcijskoj cijeni od 899,00 Kn (redovna maloprodajna cijena je 999,00 Kn). Proizvode možete kupiti na sljedećim maloprodajnim mjestima: : Stadler Form Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Svijet Medija, eKupi, Links. Više o akciji i proizvodima možete pogledati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!