senzacionalno izdanje

Ovako hrabar kroj nije za svakoga: Tatjana Dragović u još jednoj haljini koja ne trpi nesavršenosti

06.08.2022 u 17:10

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila Tatjana Dragović privlači pažnju svojim besprijekorni izdanjima. Bivša manekenka u ormaru iza zavidnu kolekciju zavodljivih modnih komada, a ovog ljeta posve su je osvojile cut-out haljine, vrlo trendi modeli koji nerijetko više otkrivaju nego skrivaju

Ljeto je njezino doba godine, a lijepa Tatjana Dragović za vrijeme najtoplijih mjeseci ne izlaz iza zavodljivih modnih kombinacija i pri tome izaziva oduševljenje svojih brojnih obožavatelja.

Bivša manekenka redovito bira stajlinge koji privlače pažnju, a u znaku najnovijih trendova zablistala je u haljini ukrašenom prorezima i mnoge ponosno ostavila bez riječi svojim besprijekornim izdanjem. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Tatjana pozira u zlatno-smeđoj pletenoj haljini, modelu koji ne trpi nesavršenosti.

Inače, cut-out haljine, još uz to pletene, vrući su trend ove sezone i predstavljaju savršen spoj ljetne ležernosti i vruće zavodljivosti. Tatjana, koja sudeći prema objavi, ovih dana uživa na Hvaru, zablistala je u izuzetno izazovnom modelu koji je otkrivao goli struk te naglasak stavio na dekolte. Zabacivši kosu i podigavši ruke Tatjana je pozirala za još jednu Instagram fotografiju koja nije mogla proći nezapaženo, a opis nije bio ni potreban. Fanovi su je vrlo brzo počastili s brojnim komplimentima.

  • +12
Cut out haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iako se manekenstvom ne bavi već dulji niz godina, Tatjana je još jednom pokazala besprijekornu figuru i ljepotu koja ne blijedi s godinama.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX