HRABRO IZDANJE

Ovakav stajling ne viđa se često: Megan Fox prošetala odvažan look koji bi se rijetki usudili nositi

13.06.2021 u 18:58

Bionic
Reading

Megan Fox, glumica koja je najpoznatija po ulogama u filmovima 'Jenniferino tijelo' i 'Transformeri' otkako je u vezi s glazbenikom Machine Gun Kellyjem stalo je na meti fotografa

Zgodna 35-godišnja brineta koja se razišla sa suprugom Brianom Austeenom Greenom, zvijezdom serije 'Beverly Hills' s kojim ima tri sina, u posljednje vrijeme privlači poglede nikad oskudnijim modnim kombinacijama.

Stoga ne čudi kako je njezin seksi look u kojem se prošetala Los Angelesom sve ostavio bez daha.

  • +3
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: RACHPOOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa Megan koju su na početku karijere uspoređivali s Angelinom Jolie zbog ljubavi prema tetovažama, tamne kose i zavodljivog stila odijevanja, hrabro je iskombinirala crni sako ispod kojeg je nosila mrežasti top, široke traperice i sandale s remenčićima.

Megan Fox i Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia / Autor: Rich Fury / Getty images / Profimedia

Traperice trendi kroja i ležerni sako u crnoj boji koji se može kombinirati na bezbroj načina, potpisuje američka dizajnerica Natalie Ratabesi.

Duga kosa pri krajevima stilizirana u blage uvojke i nenametljiv make up upotpunili su ovo izazovno izdanje aktraktivne Megan.

Inače, poznati glumački par razveo se prošle godine nakon 10 godina braka, a zatim je Megan na snimanju filma 'Midnight in the Switchgrass' upoznala osebujnog Machine Gun Kellyja od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja. Nedavno je objavljeno kako su okrenuli novi list u svojoj vezi - uselili su se skupa.