TOTALNI HIT

Ovaj ženstveni kaput potpuno je opčinio zaljubljenice u modu

23.10.2018 u 13:56

Bionic
Reading

Nakon jesenske razigranosti nastupa razdoblje u kojem započinje dominacija vječitih kaputa koji su, slažu se stilisti, iz sezone u sezonu sve glamurozniji i raskošniji

Ako ste u potrazi za zimskim odjevnim komadom kojim ćete unijeti dašak luksuza, neće pogriješiti ako se odlučite za prelijepi kaput na vezanje s potpisom omiljenog španjolskog brenda Mango za kojim su potpuno poludjele zaljubljenice u modu.

Nije čudo jer se radi o raskošnoj kreaciji u bež boji koji se može nosi na dva, jednako trendi načina: stegnut vrpcom u struku ili razvezan.

Iako je ovaj prekrasni kaput svjetlo dana ugledao prošloga tjedna, modne ovisnice su se odmah zaljubile u ovaj neodoljivi komad koji bi svaka fashionistica poželjela u svojoj garderobi.

  • +10
Bež kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim što u njemu ne možete proći nezapaženo, posebnost je i u odabiru tkanine od koje je izrađen, a riječ je o eko vuni.

Da se odlično uklapa u svaki stil pokazale su i poznate modne blogerice koje su ga fantastično iskombinirale pa je Débora Rosa isfurala s visokim čizmama, minicom i torbicom animal uzorka, dok ga je njezina kolegica Erika Boldrin znalački ukomponirala u dnevni stajling koji plijeni poglede. Slavna blogerica Mangov kaput je sparila s bijelim čizmama i ozloglašenom torbicom oko struka kakve su se vratile u velikom stilu na modnu scenu.

Što se tiče trendova kaputa za ovu sezonu i dalje će dominirati popularni oversized modeli, kaputi kockastog uzorka, topli 'teddy' modeli, kaputi vječitog military stila kakve obožava francuska prva dama Brigitte Macron, modeli inspirirani ogrtačima... Strogih pravila nema: bitno je pronaći model u kojem se dobro osjećate i koji se uklapa u vaš stil.

  • +125
Kaputi iz popularnih high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije