BLAGDANSKA ČAROLIJA TPORTALA

Ovaj utorak daruju vas Emmezeta, Philips i Fraktura

07.12.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Tko ne voli primati poklone? Bez obzira koliko je lijepo poklanjati, svi se radujemo kad i sami dobijemo nešto na dar, a ovoga prosinca smo tradicionalno za sve naše vjerne čitatelje, ali i one koji će to tek postati, osigurali punu vreću ludo dobrih darova

U suradnji s našim partnerima pripremili smo mnoštvo poklona koje darujemo svakoga radnog dana od danas do Badnjaka. Kako biste sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači i sve što trebate je pronaći nagradno pitanje u članku i uključiti se u blagdansku čaroliju tportala.

Super poklone imat ćete prilike osvojiti svakog dana, a što smo vam danas pripremili, saznajte u nastavku!

U četvrtom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Emmezeta, Philips i Fraktura.

Emmezeta daruje Emmezeta poklon karticu u vrijednosti od 500 kn. Želite darivati a ne želite pogriješiti? Imamo idealno rješenje za vas. Emmezeta poklon kartica - uvijek savršen poklon. Blagdani se bliže a vi nemate ideju za poklon ili ideja imate i previše? Ovog Božića darujte svoje najmilije sa stilom! Emmezeta poklon kartica je rješenje za sve prigode. Poklon karticu možete kupiti u svim Emmezeta prodavaonicama. Sami birate dizajn kuverte i novčanu vrijednost kartice. Minimalni iznos uplate je 50,00 kn a rok trajanja 10 godina. Jedini poklon koji svi rado dobivaju, jer u Emmezeti uvijek mogu pronaći nešto po svom ukusu. Sada u novom, manjem formatu, koji stane u svaki novčanik.

Philips daruje Philips TAA4216BK slušalice. U jednoj od dvorana XXL fitness centra na Velesajmu, Philips proizvodi su postavili novo značenje zvuka kroz glazbu i ples. Uz plesne radionice i opuštenu atmosferu, sudionici su mogli isprobati nove sportske Philips Sound slušalice koje je razvio kreativni tim TP Visiona. Philips slušalice postale su simbol kvalitete i sportske jednostavnosti. Bežične slušalice Philips oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva. Osjećaj kvalitete je vidljiv prilikom otvaranja svakog proizvoda, a jednostavan pristup geometrijskom dizajnu vraća ga u koncept intuitivnog dizajna slušalica. Jednom kada se naviknete na ove lagane, praktične slušalice, nećete moći zamisliti trening ili bilo koju aktivnost bez njih. Prikazana su četiri modela iz kategorije Philips Sound TAA7306BK/00, TAA6606BK/00, TAA5205BK/00 i TAA4216BK/00. Zadnje, najveće bežične sportske slušalice, omogućuju da ostanete svježi, aktivni te uživate u glazbi. Model TAA4216BK su izdržljive, lagane slušalice koje se stavljaju na uši, a dizajnirane su za aktivan stil života. Odvojive i perive navlake na školjkama za uši osigurat će udobnost bilo da se radi o trčanju na traci za trčanje ili plaži, a glazba ne prestaje uz 35 sati reprodukcije. Jastučići za uši su perivi i imaju gel koji omogućava dužu svježinu tokom nošenja. Kompaktan preklopni dizajn olakšava spremanje ovih slušalica, a elegantan dizajn uvijek privlači pažnju. Philips Sound proizvodi oduševili su svakog korisnika. Jednom kada se naviknete na ove lagane, praktične slušalice, nećete moći zamisliti trening ili bilo koju aktivnost bez njih. Doživite novo iskustvo zvuka i pokreta! Od praćenja otkucaja srca do prijenosa zvuka preko kostiju i podrške za aplikacije, Philips sportske slušalice prepune su značajki koje će vam pomoći u treniranju i zabavi! Osim toga, nude različite načine udobnog i sigurnog prianjanja. Hodajte. Trčite. Plešite. Vozite. Sve je moguće! Pratite novosti i putem @TPVision Twittera, @philipssound Instagrama ili @Philips Sound Facebooka.

Fraktura vam daruje knjigu Bruno Šimleša – (P)ostati zdrav. Ako danas, u vremenu pandemije i stalne neizvjesnosti, postoji pitanje dana, ono je svakako Kako (p)ostati zdrav? Maknite prvu riječ, i dobili ste novi hit-naslov Brune Šimleše, cijenjenog kolumnista i predavača koji se u svojoj dugoj karijeri specijalizirao za pitanja mentalnog zdravlja i (među)ljudskih odnosa. No, Šimleša ne nudi instant-rješenja za kompleksne spirale svakodnevice; radije, upućuje na holistički pristup zdravlju, ističući važnost svakog pojedinog elementa: misli, emocije i odnosa prema drugome. Ako je uopće potreban poziv na kušanje ove publicističke poslastice, neka on bude – otvorite, odmorite se!

Dobitnici su:

  • Emmezeta - Niko crvelin
  • Philips - Dragana Mikić
  • Fraktura - Josip Badanjak