POKAŽITE RAMENA

Ovaj trend pristaje baš svima, a nikad nije bio popularniji

17.05.2017 u 06:54

  • +22

Trend golih ramena

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Trend koji i ove modne sezone ne možemo zaobići, pristaje svim ženama, bez obzira na godine

Za toplijih dana pokažite gola ramena jer to je dio tijela koji nikad ne stari, barem tako tvrdi legendarna Donna Karan. Slavna američka dizajnerica koja je sve do prošle godine bila na čelu svog modnog imperija, u svojoj knjizi 'My Journey' dala je neke bezvremenske modne smjernice, a među njima i onu da žene trebaju pokazivati gola ramena.

'Zašto ne biste pokazali ramena? To je vjerojatno jedini dio ženskog tijela na kojem se nikad ne debljamo. Zato ih slobodno pokažite. Kad sam jednom prigodom nosila kreaciju s golim ramenima, svi su me kritizirali. Ali kasnije su se u tome pojavile Liza Minnelli i Hillary Rodham Clinton izazvavši pravu modnu senzaciju', rekla je Donna, čije kreacije obožava i slavna Barbra Streisand koju s dizajnericom veže dugogodišnje prijateljstvo.

Trend odjevnih komada koji otkrivaju ramena, koji nas je zapljusnuo prošle godine, i ove sezone iznimno je poželjan, ako je suditi po trenutnoj ponudi high street brendova i velikih dizajnerskih imena.

Osim na modelima košulja i visokorezanih topova, ovaj višesezonski trend primjenjuje se i na odjevnim komadima poput haljina, kombinezona i majica-košulja.

U aktualnoj sezoni trend golih ramena posebno je poželjan na odjevnim komadima koji stižu s hit uzorkom gingham kao odlična alternativa bezvremenskim prugicama u toplim mjesecima.