CLOUD SKIN

Ovaj popularni make-up trend kožu u trenu čini mekom i osigurava ujednačen ten

11.03.2021 u 23:07

Bionic
Reading

Koža meka poput oblaka obećanje je koje daje novi make-up trend nazvan cloud skin, a za koji vam je potrebna bogata dnevna krema, puder i korektor

Naša je koža često blijeda i nadražena, posebno nakon duge zime. Lagani dnevni make-up navedeni izgled u stanju je s lakoćom popraviti. Novi trend u ovom segmentu naziva se cloud skin i obećava da će jedinstvenim sjajem dočarati ujednačen ten.

Ovaj trend šminkanja pandan je 'staklenoj koži' ili 'koži delfina' – trendovima u svijetu make up-a koji kožu čine izuzetno sjajnom.

Cloud skin vrsta make up-a trebala bi izgledati poput mekog fokusa i osigurati blago zamagljeni izgled. Navedeno se postiže mješavinom različitih tekstura, od proizvoda za njegu kože i šminke.

Oblaci su trenutno u trendu u modnom i kozmetičkom sektoru. Djeluju sanjivo i meko te dopuštaju mali bijeg od stvarnosti. 'Oblačne' vibracije dobrodošla su promjena u kozmetičkoj industriji u doba pandemije.

Cloud skin: trend šminkanja za ujednačen i lijep ten

Poznata vizažistica Jamie Greenberg pri postizanju navedenog make-up izgleda prije svega preporučuje temeljitu njegu kože, umasiranjem bogate dnevne kreme dok koža zaista ne zablista.

Kada ste postigli navedeno, možete nanijeti puder tako što ćete ga natapkati na obraze, gornji dio čela, nos i bradu kako bi na licu postigli različite teksture.

Kako bi ova matirana područja bila još kremastija, vizažistica savjetuje da preko pudera nanesete korektor i pomiješate da s beauty blenderom ili pahuljastom četkom. Tada moćete ponovno prijeći preko korektora s malo pudera. Rezultat je pahiljast izgled lica poput oblaka.