MODNA IKONA PILAR DE ARCE

Ovaj modni detalj uvijek je dobro imati u ormaru, a figuru čini vitkijom

12.01.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Pilar De Arce, pedeset plus influencerica, ne prestaje nas oduševljavati svojim modnim izdanjima koja su prikladna i ako imate 30 ili 50 godina

Prošla su vremena u kojima su Instagramom vladale samo 20-i-nešto-godišnjakinje.

Osim Carmen Gimeno, Kanađanke Grece Ghanem ili stajliš Talijanke Patrizije Casarini, kreativna Španjolka Pilar De Arce ima sljedbu obožavatelja, svakim danom sve brojniju.

Njezin je stil ženstven, bezvremenski, chic i prikladan za mnoge prigode.

Sve svoje stajlinge ova vitka brineta osmišljava koristeći i svima pristupačne komade s potpisom Bershke, Zare, Manga...

I nimalo ne zazire od vedrih boja, hrabrih uzoraka, krojeva...

Često za svoje kombinacije dobiva bezbrojne komplimente pa je ponovno oduševila i kombinacijom u kojoj se prošetala ulicama svog San Sebastiana.

  • +25
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Slojevit način odijevanja uvijek je sjajno rješenje i za vrlo toplu zimu u Španjolskoj, pa je Pilar vješto kombinirala efektan dugi prsluk sa sakoom od baršuna i bež suknjom midi duljine, a kako bi istaknula struk, iskoristila je trendi remen u boji konjaka.

Remen je jedan od onih modnih detalja koji mogu dati posve novu dimenziju svakoj kombinaciji i figuru čine pouzdano vitkijom, pa ih je dobro imati u garderobi, a klasične varijante u smeđoj ili crnoj nikad ne izlaze iz mode.

PLIJENILA ELEGANCIJOM

Ne zna se koji je bolji: Katie Holmes servirala dva stajlinga s vječnim klasikom iz ormara

Pogledaj galeriju

Stoga nimalo ne čudi to da je i za ovaj look, koji je nadogradila statement mokasinama animal uzorka, smeđokosa plus age ikona dobila samo pohvale.