kraljice mode

Francuskinje apsolutno obožavaju ovih pet chic komada koji će obilježiti naredne mjesece

12.01.2023 u 09:02

Bionic
Reading

Za više ideja kako svojoj garderobi dati dašak francuske elegancije, donosimo top pet komada koje će svaka Francuskinja gotovo svakodnevno nositi ove godine

Kao i svake godine, i u 2023. zaljubljenice u modu gledat će što nose chic Francuskinje i dati najbolje od sebe da zablistaju na jednako profinjen način.

Što je važno imati na umu kako bi skrojili stil što sličniji francuskom?

Ključ je u balansiranju praktičnosti sa stilom, uz dozu lepršavosti.

Izbjegavanje prolaznih trendova Francuskinjama iz godine u godinu nepogrešivo polazi za rukom dok biraju bezvremenske komade koji im stoje nevjerojatno dobro.

Za više ideja kako svojoj garderobi dati dašak francuske elegancije, donosimo top pet komada koje će svaka Francuskinja gotovo svakodnevno nositi ove godine.

Hlače širokog kroja

Dobar par hlača može učiniti svaki stajling apsolutnim uspjehom. To posebno dobro čine hlače širokog kroja s visokim strukom jer predstavljaju spoj dotjeranosti i opuštenosti.

Lako se kombiniraju sa svakim tipom obuće, od tenisica do glamuroznih cipela s visokom petom, a dodatno ih se može obogatiti upečatljivim remenom.

Midi suknje

Lijepo oblikovana midi suknja može biti fenomenalna zamjena za hlače. Francuskinje ih posebno vole kombinirati s tenisicama i sandalama.

Nose ih svih materijala, od kože do pletiva, a sve popularniji postaju modeli s ugrađenim džepovima.

Čipkasti detalji

Ne postoji stajling koji komad čipke ne bi dodatno podignuo. Francuskinje to dobro znaju i zato će i u 2023. godini rado koristiti ovaj materijal na rukavima, ovratnicima ili kao chic detalj na košuljama.

Naravno, čipkasto donje rublje i dalje će biti vrlo popularno te ostati vječni sexy klasik.

Pruge

Francuski mornari prvi su nosili bijelo-plave horizontalne pruge na majicama, a njihove bolje polovice taj su uzorak pretvorile u vječnu modu.

Majice na pruge bit će veliki hit i ove godine, ne možete pogriješiti s barem jednim primjerkom u svom ormaru!

Cipele Mary Jane

Zbog svoje minimalističke estetike, model Mary Jane postavio se kao jedan od jakih trendova.

Francuskinje je oduševio svojim retro šarmom, sa zaobljenim vrhom i stabilnom četvrtastom petom, kao i činjenicom da je jednako lako nosiv uz dnevne i večernje stajlinge.

VJERNA SVOM STILU

Poslovna elegancija Brigitte Macron: Minimalizam na francuski način nikad ne može izgledati loše

Pogledaj galeriju