LIJEPA LATINA

Nitko kao ona: Jennifer Lopez zapalila društvene mreže u zavodljivoj kombinaciji

10.03.2021 u 12:09

Bionic
Reading

Neumorna Jennifer Lopez, glazbenica, glumica i poduzetnica, nakon što je uspješno lansirala svoju liniju kozmetike JLO Beauty, nastavlja s poslovnim pothvatima

Nije ništa novo da sve što dotakne slavna Amerikanka portorikanskih korijena pretvara u zlato.

Jennifer Lopez ni globalna pandemija nije spriječila u njezinim novim projektima.

Dapače, radoholičarka J.Lo radi više no ikada, pa je nakon što je više nego uspješno poput kolegice Selene Gomez i Halsey, ušla u beauty svijet, nastavlja sa svojim novim projektom, linijom obuće s vlastitim potpisom.

Kako je sama najbolja reklama za svoje poslovne pothvate na Instagram profilu predstavila je svoju liniju obuće u kombinaciji koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

Riječ je o odvažnom spoju kratkog topa i tajica od bijelog lateksa u kojem su do izražaja došli njezini savršeni trbušnjaci koji izazivaju zavist.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Zavodljivi stajling za koji je dobila samo komplimente zaokružila je zabrastim stiletticama iz svoje nadolazeće kolekcije obuće za brend DSW, a riječ je o modelima po pristupačnim cijenama koje ne prelaze 100 dolara (oko 630 kuna).

Lijepa 51-godišnjakinja koja svojom bezvremenskom ljepotom može bez problema zasjeniti i puno mlađe kolegice, prvu je kolekciju lansirala prošlog proljeća nadahnutom gradovima koje naziva domom: New Yorkom, Miamijem i Los Angelesom.

Nedavno je pak podigla temperaturu na društvenim mrežama objavivši selfie u smjelom kupaćem kostimu koji je otkrio njezinu besprijekornu figuru koju duguje dugogodišnjem zdravom načinu života koji podrazumijeva izbalansiranu prehranu i redovitu tjelovježbu.