in vs. Out

Haljine nikada ne izlaze iz mode, a uz ovih pet modela nećete pogriješiti

10.12.2021 u 06:11

Bionic
Reading

Jedan od najženstvenijih predmeta u ormaru svakako je haljina, a popularnost joj je jenjava ni u zimskim mjesecima, samo mijenja oblik. Svakako bacite oko na ove trendi modele

U hladnim mjesecima pred nama svugdje ćemo viđati određenih pet modela haljina dok drugih pet slobodno možete pospremiti na dno ormara, da čekaju neke toplije dane. Ljepota mode krije se upravo u njezinoj šarolikost i moći kombiniranja, no kako bi se lakše snašli u džungli modela i trendova, ovaj mini vodič dobro je imati pri ruci.

In su pletene, out su satenske haljine

Pletene haljine dio su zimske garderobe, baš poput udobnih kaputa i toplih čizama.

  • +5
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ove godine pahuljasti trendovi ne dolaze boji devine dlake ili sivim nijansama, već u znatno nježnijim tonovima, a boje poput lila, roza ili mint zelene vrlo su poželjne. Tijekom zimskih mjeseci satensku odjeću slobodno pogurnite na kraj police, bar do prvih dana proljeća.

Haljine sa šljokicama zasjenile su modele od baršuna

Iako je sezonu božićnih zabava ove godine ponovno pomutila pandemija, to ne mijenja našu goruću želju za trendi party haljinama.

  • +9
Haljine sa šljokicama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ove sezone želimo blistati od glave do pete! Haljine sa šljokicama podržavaju želju za, barem trenutnim, bijegom od svakodnevice, predstavljajući kontrast uobičajenim svakodnevnim stajlinzima koji uključuju trenirke, tajice i traperice. Baršunaste haljine ove su godine jednostavno previše obične.

Fura se haljina s remenom, zaboravite na tunike ili haljine nošene na hlače

Remeni doista sjajno izgledaju s midi i maksi haljinama, čak i onim grublje pletenim modelima. Remen će cjelokupnom stajlingu dati formu i dozu sofisticiranosti. Nabolje se slaže s pomalo zdepastim pletenim haljinama, košulja-haljinama te haljinama četvrtastog kroja. Što se tiče tunika i haljina nošenih preko hlača, taj trend jednostavno preskočite ove sezone.

Haljine u ružičastoj boji zasjenile su one u sivoj

Nebo je već danima sivo, pandemija je opće raspoloženje obojila u sivilo, pa doista ne treba i odjeću nositi u toj nijansi. Radije birajte boje koje imaju mogućnost razvedriti i prenijeti joie de vivre.

A upravo to čine odjevni trendovi ove zime predstavljeni u svijetlim tonovima, poput ružičaste. Nijansa je to koja se lako kombinira za dnevne i večernje stajlinge, pa sve ovisi o modnim dodacima.

  • +6
Ružičaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Odjenite karirane haljine, cvjetni uzorci neka pričekaju proljeće

Haljine kariranog uzorka itekako mogu biti chic zimi, a odlično će se slagati s jednobojnim čizmama i kaputima. Iako se radi o vrlo svestranom uzorku, nevjerojatno lako kombinira se sa sakoima, vunenim kaputima, oversized kardiganima i pufer jaknama. I dok u kariranom izgledamo stajliš, cvjetni uzorci ove zime na zasluženoj su pauzi.