S POTPISOM CHANELA

Ovaj klasični model cipela obilježit će proljeće, a modne ovisnice imaju novog favorita

13.04.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Na krilima modela Horsebit s potpisom talijanske modne kuće Gucci, klasične cipele loaferice posljednji su put veću popularnost uživale 2015. godine, a ovoga proljeća ponovno imaju jednu od ključnih uloga na modnoj sceni

Nakon što je talijanski dizajner Alessandro Michele preuzeo funkciju kreativnog direktora modne kuće Gucci, klasične lofaerice naziva Horsebit postale su sveprisutne cipele sezone, no posljednjih godina ova obuća pomalo je bila u drugom planu.

S novom proljetnom sezonom u punom zamahu, loaferice ponovno uživaju jednu od vodećih uloga u svijetu mode, o čemu dovoljno svjedoči bogata ponuda istih na policama trgovina.

  • +39
Loaferice s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Modeli loaferica s potpisom vodećih dizajnerskih brendova, poput talijanske Prade, već su uspjele osvojiti naklonost svjetskih zaljubljenica u modu, a verzija s potpisom francuske modne kuće Chanel nije daleko od dobivanja titule najpoželjnijeg modela loaferica s dizajnerskim potpisom.

Predstavljene u sklopu aktualne kolekcije kuće na pariškom Tjednu mode zaokupile su pažnju modnih ovisnica, točnije verzije s istaknutim zlatnim logotipom brenda.

  • +2
Loaferice s potpisom modne kuće Chanel Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Navedeni model francuska modna kuća Chanel predstavila je u nekoliko boja uključujući bijelu, kremastu i plavu uz standardnu crnu, a da je uistinu riječ o popularnom modelu klasičnih cipela loaferica dovoljno govore stajlinzi street style zvijezdi koje viđamo na društvenim mrežama.