TANAK I MOĆAN

Ovaj jednostavan dodatak uljepšat će baš svaku zimsku kombinaciju

04.01.2024 u 05:54

Bionic
Reading

Ove sezone sve se vrti oko remena, no ne bilo kakvih verzija. Kao što je slučaj s dodacima poput torbi i nakita, remeni su također u stanju podići osmišljene stajlinge na novu razinu

Prije svega praktičan dodatak, remen je u stanju značajno promijeniti cjelokupan dojam outfita, pokazavši se izvrsnim elementom za postizanje definiranih kombinacija.

Ovogodišnje sezone proljeće/ljeto svjedočili smo velikom povratku remena po uzoru na modele kakvi su modnom scenom drmali početkom milenija, no minimalizam usidren u popularnoj estetici tihog luksuza u hladnim mjesecima dao je glavnu riječ tankim remenima elegantnog dizajna.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia
  • +3
Tanki remeni Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

O trendovskom statusu tankih remena dovoljno govore nadolazeće kolekcije renomiranih dizajnerskih brendova. U kolekciji Copernija nadopunjavao je pripijeno odijelo, a kod Givenchyja je na poseban način naglasio strukturiranu siluetu haljine.

Detalj tankog remena, po svemu sudeći, bit će veliki trend i u novoj kalendarskoj godini, pritom sloveći kao esencijalan dodatak pri podizanju osmišljenih stajlinga na višu razinu.

Kako nositi tanki remen ove sezone

Neke od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice već su prepoznale veliki potencijal ovog praktičnog dodatka.

Bilo da ga nose polegnutog na bokovima ili preko sakoa u retro duhu, znaju da tanki remeni posjeduju veliku stilsku moć i prilagođavaju se svim siluetama odjeće. ​