TRENDI OGRTAČI

Ovaj 'it' komad sezone poželjet ćete imati u ormaru

19.10.2015 u 08:00

  • +11

Trendi ogrtači

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Vještice, čarobnjaci i superheroji dobro znaju kolika je moć ogrtača. I dok obični smrtnici nemaju sposobnost letenja, ovaj odjevni komad može vas vinuti u prave modne visine. Ogrtači su ove sezone izrazito trendi komad koji možete pronaći u različitim oblicima, bojama, dezenima i po sasvim pristupačnim cijenama

Popularni capeovi već su zavladali na pistama i u kolekcijama velikih modnih brendova, a modele pristupačnih cijena možete pronaći na svakom koraku, pa ne postoji razlog zašto i vi ne biste prebacili jedan preko ramena. Iako zbog nedostatka rukava ogrtači djeluju komplicirano za nošenje, ne dozvolite da vas obeshrabri takva sitnica. Kako biste što uspješnije upotpunili svoj styling ogrtačem, donosimo vam nekoliko savjeta na koji ih način možete nositi i kombinirati.

Ogrtači savršeno pristaju uz ručne torbice. Odaberite svoj model ogrtača i uz prikladnu ručnu torbicu gledajte kako vaš stil počinje odisati ženstvenošću. Osim ručnih torbica, visoke čizme odlično će se uklapati u vaš jesenski modni izgled potpomognut ogrtačem.

Poigrajte se proporcijama i svoj ogrtač kombinirajte s culottes suknjolikim hlačama za postizanje šik rezultata. Za sofisticiran i profinjen izgled pak odaberite crni ogrtač. Ako vam se ipak ne sviđa predimenzioniranost ogrtača, pokušajte ga kombinirati s remenom. Na taj ćete način istaknuti struk, a za dozu zabave odaberite primjerak s resicama.

Ogrtači stižu u raznim oblicima, bojama i dezenima, a nemojte se ustručavati nositi print jer upravo takav model može postati vaš modni statement komad ove sezone.

Volite li se poigravati sa slojevitim odijevanjem? Ogrtači će vam u tome itekako pomoći. Kombinirajte ga uz tanku vestu i predimenzionirani šal - odjevni predmet koji i ove sezone ne silazi s liste it komada.