MJESEČNI HOROSKOP

U kolovozu će zvijezde biti naklonjene Lavovima i Rakovima, ali ne i Ribama

01.08.2023 u 06:02

Bionic
Reading

Ovnove očekuje mjesec povećanih obaveza, no potkraj kolovoza uslijedit će nagrada. Rakovima će odnos s voljenim biti prisan, a povoljno je vrijeme i za traženje povišice. Lavovi bi mogli dobiti povišicu dok će neki i napredovati. Vezani Škorpioni imat će toplo-hladan odnos s partnerom. Vodenjaci će se osjećati nesigurno. Ljubavne razmirice unijet će nemir u veze i brakove Riba

Vrući ljetni dani začudo neće u Ovnovima probuditi vatru i žeđ za avanturom. Bit će suviše opterećeni obavezama da bi mislili na ljubav pa se neće ni posebno truditi pronaći nekoga za flert. Krajem mjeseca mogli bi obnoviti odnos s nekim iz prošlosti. Očekuje ih mjesec povećanih obaveza. Čak i ako idu na godišnji odmor, morat će ponijeti sa sobom službeni laptop i mobitel i javljati se šefu ili klijentima. Potkraj kolovoza uslijedit će nagrada.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: PASCAL ROSSIGNOL / AFP / LONDET ELIOT/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bikovi će osjećati da njihov ljubavni život stagnira i da im se ne događa ništa zanimljivo. Čeznut će za akcijom i avanturom, no kočnica u njima onemogućit će im da se opuste i nekome predaju. Dani nakon 23. bit će povoljniji za ostvarenje flerta, dok će parovima dati priliku da se zbliže. Na poslovnom planu očekuje ih uspjeh. Bit će predani radu i ozbiljno shvaćati obaveze, a hrabrost i samopouzdanje omogućit će im da ne posustanu ako dođe do problema.

Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Dave Hogan/Hogan Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

Pogledaj detaljni horoskop

Blizanci u vezi ne smiju dozvoliti da se sukobi oko kućanskih poslova, novca ili obaveza ispriječe između njih i voljenog. Odlazak na ljetni odmor trebaju iskoristiti za buđenje romantike. Uz malo truda s obje strane, riješit će probleme. Samci će upoznati osobu koja će ih zaintrigirati. Poslovne okolnosti neće im uvijek ići na ruku. Ne treba donositi ishitrene odluke već paziti u kakve poslove i projekte ulažu novac.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Heidi Klum je Blizanac, rođena je 1. lipnja 1973. Izvor: Profimedia / Autor: Frezza La Fata - Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rakovima će odnos s voljenim biti prisan. Uživat će u ljubavnom skladu i dobroj komunikaciji pa će izbjeći veće trzavice. Samci će susretati zanimljive ljude prilikom putovanja i izlazaka, a nakon 23. očekuje ih uzbudljiva ljetna avantura. Pred njima je dinamičan mjesec u kojem će više putovati i boraviti na terenu. Povoljno je vrijeme za traženje povišice ili prisustvovanje razgovoru za posao.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +8
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. lipnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: DW/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lavovi će biti manje spontani i bezbrižniji nego inače. U vezi će tražiti sigurnost pa će zahtijevati od dragoga da se izjasni je li spreman za idući korak. Samci bi se mogli pomiriti s bivšim partnerom prema kojem još uvijek gaje nježne osjećaje. Iako će imati mnogo obaveza, trud će im se isplatiti. Bit će nagrađeni za dobre rezultate pa bi mogli dobiti povišicu ili službeni automobil na korištenje, dok će neki napredovati.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +7
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice će maštati o idealnom partneru, no istovremeno će svakom udvaraču pronalaziti mane. Mogli bi propustiti priliku da budu sretni zbog visokih i nerealnih kriterija. Vezani će biti uvjereni da im dragi nešto krije, iako za to neće imati razloga. Imat će velike poslovne apetite, no u prvom se dijelu mjeseca neće znati istaknuti na pravi način, ali će zato nakon 22. dobiti priliku zabljesnuti u punom sjaju. To je idealno vrijeme za ostvarenje dugoročnih planova i ciljeva.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u kolovozu,detaljno pročitajte ovdje.

Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Betty Booze / Planet / Profimedia

Vezane Vage će osjećati da se previše žrtvuju u odnosu, a zauzvrat ne dobivaju isti tretman. Neće znati kako o tome razgovarati s partnerom pa će šutjeti i potiskivati u sebi nezadovoljstvo, no to bi moglo dovesti do udaljavanja. Samce početkom mjeseca očekuje uzbudljiv flert. Niska energija i slaba koncentracija ometat će ih u izvršavanju obaveza, no kolege će im čuvati leđa. Potkraj mjeseca trebaju pripaziti kome vjeruju i ne uzimati za ozbiljno sve informacije koje dopru do njih.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: Mohammed Badra

Vezani Škorpioni imat će toplo-hladan odnos s partnerom. U jednom će se trenutku dobro slagati i razgovarati o budućnosti, a već se u idućem svađati i prijetiti raskidom. Druga polovica mjeseca mnogo je povoljnija pa neće pogriješiti ako tada otiđu na zajedničko ljetovanje. Bit će hrabri, uporni i motivirani za rad, a želja za uspjehom i priznanjem poticat će ih da se pojačano trude oko posla.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Leonardo DiCaprio je Škorpion, rođen je 11. studenog 1974. Izvor: Profimedia / Autor: FREZZA LA FATA/MIBA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Strijelci samci će redovno izlaziti i putovati, a pritom će upoznati gomilu novih ljudi. Iako će lakoćom sklapati prijateljstva, neće nepromišljeno ulaziti u nove odnose. Osoba koja ih želi zavesti morat će dokazati da ima ozbiljne namjere. Parovi će se često prepirati, ali se i brzo miriti. Očekuju ih intenzivni radni dani. Početkom mjeseca uspješno će se nositi s povećanim zahtjevima posla, no brzo će se umoriti.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vezani Jarci ostvarit će skladan odnos s partnerom. Iako će povremeno biti nesigurni i skloni ljubomori, brzo će se umiriti jer će im voljeni nekom gestom dokazati koliko mu znači. Parovi koji idu na ljetovanje stvorit će nezaboravne uspomene, dok će samcima putovanje donijeti priliku za flertom. Usredotočit će se na materijalna pitanja. Strah od nesigurne budućnosti navest će ih da počnu štedjeti ili ulože novac u dugoročnu investiciju.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodenjaci će se osjećati nesigurno. Trebat će im mnogo pažnje kako bi se osjećali voljeno, no partner će biti zaokupljen svojim brigama. Imat će osjećaj da se ne razumiju, no krajem mjeseca dobit će priliku ponovno se zbližiti. Često će se osjećati preopterećeno obavezama. Preuzet će više posla no što mogu podnijeti, što će dovesti do stresa i premorenosti, a samim time i do kašnjenja s rokovima. Drugi dio mjeseca pogodan je za štednju i dugoročne investicije.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Ljubavne razmirice unijet će nemir u veze i brakove Riba. Neće se moći dogovoriti s voljenim oko nekih banalnih stvari, a kada dođe red na osjetljive teme, iskre će frcati na sve strane. Oboje će biti tvrdoglavi i nespremni na popuštanje. Pred samcima je vruća, ali nestabilna ljetna avantura. Kolovoz će biti obilježen porastom zaduženja. Otežano će se nositi s nagomilanim obavezama zbog niske energije i slabe koncentracije, a neskladni odnosi s kolegama dodatno će otežati situaciju. Treba izbjegavati obračune i ishitrene odluke.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Eva Mendes je Riba, rođena je 5. ožujka 1974. Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA