WOW!

Ovaj beauty trik sve je oduševio, a zahvaljujući njemu ten će vam imati poseban sjaj

10.01.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Dobrih beauty trikova nikad dosta, a ovaj make up savjet za savršenu podlogu s nevjerojatnim glow efektom, koji je postao veliki hit na TikToku, doista vrijedi isprobati

Svatko tko voli detaljno šminkanje kako bi se postigao savršen ten dobro zna koliko truda treba da se make up pravilno nanese.

Zato vam predstavljamo genijalan beauty trik koji doista osigurava fantastičan look, i to danima!

Da, doista zvuči nevjerojatno, a savjet koji je postao hit na TikToku je nanošenje - sredstva za samotamnjenje.

Ne samo da tako možete postići dojam kao da ste se upravo vratili s neke egzotične lokacije, već - ako se pravilno koristi - ovaj proizvod može zamijeniti one poput npr. bronzera, highlightera, ali i kompliciranu tehniku konturiranja koju je proslavila Kim Kardashian.

Što se proizvoda za samotamnjenje tiče, brend St. Tropez je apsolutni broj jedan među beauty influencericama, ali i slavnim ljepoticama, osobito u obliku pjene. Već nakon sat vremena postiže se divan glow, a nakon dva do tri sata preplanulost je jasno vidljiva i izgleda ravnomjerno raspoređena.

Evo kako postići sjaj kože u svega nekoliko poteza:

1. Prije svega, kako bi ten savršeno izgledao, pripremite kožu kvalitetnom hidratacijom jer poznato pravilo glasi da će samo na zdravoj i nahranjenoj koži podloga dobro izgledati.

2. Sredstvo za samotamnjenje nanesite u tankom sloju na isti način na koji nanosite tamnije make up proizvode: gustim kistom za puder ili spužvicom za nanošenje sjenila. Naravno, izbjegavajte izravan kontakt s očima.

Savjet: Neki savjetuju da se sredstvo za samotamnjenje pomiješa s hidratantnom kremom pa možete isprobati i taj trik.

3. Zatim ostavite da se upije. I - voila! Dobili ste cool boju kao da ste se upravo vratili s neke egzotične destinacije.

Treba istaknuti i da, budući da sredstva za samotamnjenje mogu isušiti kožu, no ne štite od UV zraka, treba tome prilagoditi svakodnevnu rutinu njege kože. Usredotočite se na njegu, izdašnu hidrataciju i, dakako, adekvatnu zaštitu od sunca - čak i tijekom zimskih mjeseci. Hoćete li za samotamnjenje koristiti kremu, kapi ili pjenu, ovisi isključivo o vašim osobnim preferencijama.