samo za hrabre

Slavne ljepotice ne mogu je se zasititi: Zavodljiva i izazovna haljina koja nije za svakoga vrući je trend u Hollywodu

16.01.2023 u 20:11

Bionic
Reading

Na samom početku nove godine zavodljive i izazovne haljine posebno su na cijeni među slavnim ljepoticama. A ljubiteljicama mode i diktatoricama trendova posebno je za oko zapeo jedan model koji se ne bi baš svatko usudio odjenuti

Prozirna, glamurozna haljina ukrašena volanima i cvjetnom detaljem popularnog vijetnamskog brenda Fancì kruži Hollywoodom, a Nicola Peltz i Hailey Bieber u razmaku od svega nekoliko dana prošetale su u sličnom modelu, i to onom koji zahtijeva besprijekornu figuru.

Nicola je početkom prošlog tjedna proslavila 28. rođendan proslavila u haljini naziva Obsession, brenda Fancì. Model koji se prodaje za 350 dolara sa svojim volanima i asimetričnim porubom i visokim dvostrukim prorezima savršeno se uklopila u Y2K temu njezine zabave na kojoj su dominirali leptiri.

Hailey Bieber je prošlog tjedna na svom TikTok profilu pokazala mini verziju ovog modela koji nosi naziv Apple te se prodaje po cijeno od 250 dolara. Baš poput Nicole, i Hailey je ispod prozirne haljine nosila crno rublje, no dok je Nicola vitku liniju servirala u crnim gaćicama visokog struka, Hailey je bila ipak malo sklonija modnom riziku odjenuvši rublje koje otkriva puno više.

No, korak dalje otišla je Jessie Andrews, glumica u seriji Euforija te bivša zvijezda filmova za odrasle koja je istu haljinu odjenula s jednim komadom manje – bez grudnjaka.

Ipak, tri plavuše nisu jedine poznate obožavateljice ove posebne haljine - Rita Ora i Elsa Hosk također su viđene u sličnim verzijama Fancì dizajna, uskim, prozirnim i s prorezima, no u drugim bojama.

Dua Lipa, Addison Rae, Bella Hadid, Doja Cat i Olivia Rodrigo također su prošetale ili su se slikale u stajlinzima s potpisom novog brenda cool djevojaka kojeg očekujemo znatno češće viđati u 2023. godini.

  • +3
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: TPG/GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia