ŠARMANTAN DODATAK

Ova torbica postala je kultnom preko noći: Modni svijet osvojila je dizajnom, ali i cijenom

09.06.2023 u 18:35

Bionic
Reading

Tu i tamo na modnoj sceni pojavi se torbica koja u kratkom roku uspije postati kultnom, što je svakako slučaj s modelom Bumper brenda JW Anderson, predstavljenog prošlogodišnje sezone proljeće/ljeto

Torba Bumper je razigran i iznenađujuće pristupačan dodatak s potpisom britanskog dizajnera koji posljednjih mjeseci ‘žari i pali’ modnom scenom na funkciji kreativnog direktora brenda Loewe.

Ovaj model torbe na rame karakteriziraju dvije svijetle kontrastne boje u bezbroj iteracija, no tu su i suptilnije verzije u prigušenim tonovima, kao stvorene za ljubiteljice modnog minimalizma. Njezin jedinstveni oblik i praktična veličina ono su što je čini popularnom, kako u svijetu street style zvijezdi, tako i osoba iz svijeta slavnih, kojima se u njezinom nošenju pridružuje i Harry Styles.

Talentiranom britanskom dizajneru kao od šale polazi za rukom stvaranje it torbi. On je osoba koja stoji iza hita Puzzle brenda Loewe, inspiriranog origamijem, a koji je u manje od deset godina postao jedan od najprepoznatljivijih dizajnerskih dodataka u svijetu.

Torbica Bumper prisutna je na modnoj sceni tek godinu dana; lansirana je u svibnju 2022. godine i dizajnirana kao model koji se suprotstavlja klasici te je jedan od najpoželjnijih u srednjem cjenovnom rangu.

Bazu Bumpera čini cjevasti, napuhani obrub od neoprena koji se može gnječiti i uglavnom stiže u kontrastnoj boji. Detalj tankog i skupljenog remena na torbi naglašava pretjeranu veličinu obruba.

Otkako je lansiran Bumper – i sestrinska torba Bumper Moon (koja je tanja i, pogađate, u obliku mjeseca) – brend je proširio ponudu novim bojama i zanimljivim teksturama.

Sada možete kupiti te torbe u sjajnoj telećoj koži u različitim bojama, kao što su jarkonarančasta i plava ili boja karamele i lila. Brend također nudi verzije od žakarda inspirirane prepoznatljivim potpisom JW Andersona, od kože ukrašene kristalima, rafije, kao i u raznim metalik nijansama te s raznim opcijama remenja.

Ovisno o verziji, torba Bumper u prodaji se nalazi po cijeni od 750 do 1000 eura, koliko je potrebno izdvojiti za verziju presvučenu svjetlucavim kristalima.