SVI SU POLUDJELI ZA NJOM

Ova se 'čarobna' maskara rasprodala već četiri puta, no žene ne odustaju u namjeri da bude njihova, a košta svega 70-ak kuna

15.01.2021 u 22:38

Bionic
Reading

Baš kao i u modnoj industriji, tako se i u beauty industriji svake godine pojavi nekoliko favorita koji osvoje žene diljem svijeta. Odmah nakon što je ugledala svjetlo dana, Maybellineova maskara izazvala je opću pomutnju, a koliko je popularna govori i činjenica da je rasprodana čak četiri puta

Svaki put kad popularni beauty div obnovi zalihe, Maybelline Sky High Washable maskara nestane brzinom svjetlosti pa na službenoj stranici brenda postoji lista čekanja. Da, dobro ste pročitali!

Nikada do sada nismo vidjeli da za neki drogerijski proizvod postoji lista čekanja, no zahvaljujući Maybellineu i to smo doživjeli. Popularna maskara prodaje se po cijeni od 11,50 dolara, što iznosi oko 70 kuna.

Iz Maybellinea su izvjestili kako je prodaja ovog proizvoda skočila za 1050 posto u protekla 24 sata, a sve zahvaljujući TikTok videima u kojima se može vidjeti njen učinak. Nameće se pitanje - koja je tajna ove maskare i zašto su svi izgubili glavu za njom?

Prema recenzijama kupaca Maybellineova nova maskara osigurat će vam izrazito duge i guste trepavice bez grudica, nalik umjetnima. Maskara je u protekla tri mjeseca na Amazonu prikupila više od 400 odličnih recenzija, a žene diljem dvijeta tvrde kako je uz pomoć Maybellineove maskare moguće postići jednak, ako ne i bolji efekt trepavica od skupih high end maskara koje koštaju tri puta više.

'Prije četiri godine vodila sam borbu s leukemijom, zbog čega su moje trepavice vrlo rijetke. Stalno sam u potrazi za maskarom koja će im dati gustoću i dužinu. Ova maskara ih je učinila toooliko dugima. Čak je i moj suprug primijetio razliku!', napisala je jedna žena.

  • +15
Najbolje maskare za duge i bujne trepavice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije