BEAUTY PREPORUKA

Vodite borbu sa suhom kožom? Ovo su najbolja ulja za tijelo na tržištu koja će vašu kožu učiniti svilenkasto mekom

13.11.2020 u 13:51

Bionic
Reading

Obožavamo ulja za tijelo! Prepuna su moćnih aktivnih sastojaka i rade odličan posao kada je u pitanju održavanje kože mekom i podatnom, a mi smo izdvojili nekoliko najboljih ulja za tijelo za svačiji džep

Iako svakodnevno njeguju lice kremama i serumima, mnoge žene izostavljaju bitan dio beauty rutine, a to je mazanje tijela nakon tuširanja. Mastan osjećaj na rukama i tijelu netom nakon što ste bili ispod tuša mnogima nije omiljen, no ovo je važan korak koji ne biste smjeli preskočiti.

Tijelu je potrebna jednaka pažnja kao i licu, pogotovo ako imate problema sa suhom, iziritiranom kožom koja se peruta. Održavanje tijela hidratiziranim (izvana i iznutra) neophodno je za zdravu kožu, a mazanjem izrazito suhih dijelova tijela, poput laktova, koljena i peta, spriječit će starenje kože i pojave poput dermatitisa i iritacija.

Koža na ostatku našeg tijela ima manje lojnih žlijezda (koje proizvode ulje) od našeg lica, zbog čega se potkoljenice često znaju ljuštiti dok se brada sjaji. Osim toga, topli tuš i kupka izvlače vlagu. Vruća voda uklanja prirodna ulja s naše kože, pa iako vrlo vjerojatno uživate ​​u vrućem tušu, malo je vjerojatno da će vam koža zahvaliti na tome.

Hranjiva ulja stvaraju zaštitni sloj na koži - zadržavaju vlagu i učvršćuju našu kožnu barijeru pa postaje jača, zdravija i sjajnija. Osim toga, masirajući kružni pokreti koje radimo dok nanosimo ulje potiču cirkulaciju krvi koja pomaže u obnavljanju stanica kože pa će ona uvijek izgledati savršeno meko i zaglađeno.

Plus je i to što ćete lijepo mirisati, a sada kada smo vas uvjerili u to da biste u svoju beauty rutinu trebali uvrstiti ulje za tijelo, predlažemo da pogledate neka od najboljih na tržištu koja smo izdvojili za vas.

  • +6
Ulja za tijelo Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije