STATEMENT KRPICA

Ova prekrasna haljina još je ljepša straga

08.11.2016 u 21:27

  • +5

Karlie Kloss

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dugonoga američka manekenka Karlie Kloss na dodjeli modnih CFDA/Vogue Fashion Fund Awards pojavila se u prekrasnoj haljini američkog dizajnera nepalskog podrijetla Prabala Gurunga

Crno-bijela haljina dizajnera čije kreacije obožavaju holivudske ljepotice, ali i još uvijek aktualna prva dama Amerike Michelle Obama, savršeno je pristajala manekenskoj zvijezdi, muzi modne kuće Prabal Gurung.

Karlie Kloss izgledala je senzacionalno u prekrasnoj svilenoj haljini s cvjetnim printom koja je kaskadno padala, a zahvaljujući neobično visokom prorezu otkrivala je njezine duge noge.

Kreacija asimetričnog kroja, zvonolikih rukava i zanimljivog izreza oko vrata inspiriranog kimonima straga je otkrivala gola leđa.

Pravu statement haljinu 24-godišnja ljepotica nosila je uz crne minimalističke sandale i tek komad nakita, viseće naušnice od recikliranog nepalskog srebra također s potpisom Prabala Gurunga.

#CFDA date night ❤️

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on


Karlie Kloss ne krije to da privatno izbjegava štikle i da se najbolje osjeća u ravnim cipelama i tenisicama.

'Priznajem da je bilo prilično izazovno naučiti što mi najbolje pristaje, pogotovo s mojom visinom. No sad sam to preokrenula u svoju korist. Obožavam hlače visokog struka jer su u njima moje noge još duže', kaže Karlie i dodaje: 'Super mi je to što sam tako visoka jer sad mogu nositi ravne cipele i na crvenim tepisima. Osim toga, na modnim pistama nerijetko nosim prelijepe haljine koje malo koja manekenka može nositi jer su jako dugačke.'

No zbog svoje visine Karlie izbjegava nositi jedan komad odjeće – minice: 'Definitivno ne izgledam dobro u nečem tako kratkom, a na meni sve još izgleda puno kraće.'

Kloss se nalazi na trećem mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih manekenki na svijetu, s godišnjom zaradom od 10 milijuna dolara, a udvostručila ju je odnosu na prethodnu godinu i to zahvaljujući većem broju kampanja od bilo koje druge manekenke na listi - bila je zaštitno lice za čak 18 brendova, od L’Oréala do nakita Swarovski. No treće mjesto dijeli s jednom od najsjajnijih zvijezda na manekenskom nebu, Kendall Jenner.