PUSTI SNOVI…

Ova kuća ima sve što možete zamisliti, ali i paprenu cijenu

21.04.2017 u 12:16

Bionic
Reading

Slavni i bogati uživaju u raskošnim kućama kakve obični ljudi mogu samo sanjati, ali ova vila ima tako visoku cijenu da će i holivudske zvijezde dvaput razmisliti ako privuče njihovu pažnju

Američki mediji pišu kako se u San Franciscu prodaje trenutno najskuplja kuća u tome gradu i to po cijeni od 40 milijuna dolara. Moderna građevina nalazi se u takozvanoj ulici milijardera pa će novi vlasnici za susjede imati osnivača Oraclea Larryja Ellisona ili poznate bogataše Ann i Gordona Gettyja. Kuću je za 7,8 milijuna dolara kupio uspješni poduzetnik Bill Campbell još 2009. godine te dizajn prepustio arhitektu Tomu Tayloru. Wall Street Journalu otkrio je da spektakularna vila u potpunosti opravdava visoku cijenu jer, primjerice, ima poseban certifikat zahvaljujući solarnom sistemu grijanja i osiguravanja tople vode, a sustav je ugrađen ispod kuće.

  • +9
Skupa kuća Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Raskošna kuća ima oko 1.000 metara kvadratnih u kojima je smješteno sedam spavaćih soba, grandiozna kuhinja, osam kupaonica i četiri toaleta. Očekivano, postoji kućno kino, spa kutak, sauna, teretana, prostor za masažu i dvije vinske sobe. Budući vlasnici neće morati koristiti stepenice ako ne žele jer je u kući i lift, ali mnogi će smatrati da je od klasično modernog uređenja sa svim suvremenim pogodnostima, ipak najljepši pogled koji se pruža iz gotovo svakog kuta skupocjenog zdanja. Od boravka do spavaćih soba ili luksuznih kupaonica pruža se pogled na poznati zaljev u San Franciscu i još poznatiji most Golden Gate te otok Belvedere.