HIT KOMAD

Ova je haljina najnoviji modni poriv trendseterica, a evo i zašto

26.08.2018 u 15:38

Bionic
Reading

Ljetnom sezonom dominirale su haljine raznoraznih uzoraka, boja i krojeva, a iako uskoro počinje sezona čizmi i kaputa, to ne znači da je s haljinama završeno. Na modnoj sceni pojavio je najnoviji vrući trend, a riječ je o neodoljivim haljinama s 'puf' rukavima koje su već osvojile modne ovisnice

'Puf' rukavi trenutno su veliki trend, a ove 'chic' maksi i midi haljine s 'puf' rukavima zauzimaju posebno mjesto na modnoj sceni. Posebno se popularni modeli u stilu noćnih spavaćica, jednostavnog ravnog kroja s kopčanjem na dugmiće duž cijele haljine, kao i modeli odvažnih boja i uzoraka.

Ove neodoljive haljine odličan su odabir za sve one dame koje nemaju vreman pretjerano razmišljati o svakodnevnim stajlinzima. Dovoljno je navući omiljeni par gležnjača i preko ramena prebaciti sako ili neki lagani kaput i spremni ste za polazak.

Storm chaser.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Mellow yellow 🌻 @daily_sleeper 📸: @teopicalgr #slipintostyle

A post shared by Ellie (@slipintostyle) on

Living best life etc etc

A post shared by P A N D O R A S Y K E S (@pandorasykes) on

Poznate instagramuše već su odabrale svoje omiljene modele, a mi smo izdvojili nekoliko modela koji su nam posebno zapeli za oko. Zavirite u galeriju i pronađite haljinu za sebe.

  • +5
Haljine s puf rukavima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije