SVI JU ŽELE IMATI

Ova haljina postala je pravi hit na Instagramu, a evo i zašto

21.08.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Zahvaljujući najutjecajnijoj društvenoj mreži Instagramu, pojedini modni komadi postaju viralan hit preko noći, a britanski high street brend Topshop, samo u aktualnoj sezoni, može se pohvaliti nekolicinom modnih bestsellera

Nakon što je modne ovisnice u potpunosti osvojila jedinstvena točkasta haljina s potpisom brenda Topshop, ovaj britanski modni div istu je zbog nezapamćene potražnje nekoliko puta vraćao u prodaju, da bi nedugo zatim ponudio dvije nove verzije ovog modnog bestsellera s vlastitim potpisom.

  • +4
Točkaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Gotovo nitko se nije nadao da će britanski brend Topshop u tako kratkom roku uspjeti isproducirati još jednu u nizu haljina koje veliku popularnost mogu zahvaliti društvenim mrežama.

U nepunih mjesec dana od lansiranja nove plisirane haljine maxi kroja ukrašene zmijskim printom, ista je u potpunosti zavladala ulicama Londona i Instagram profilima britanskih zaljubljenica u modu koje ju nose uz sve što im padne na pamet.

Topshop haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Jašući na valu trenda životinjskog uzorka, haljina s potpisom britanskog Topshopa možda posjeduje maksimalističku privlačnost, no tajna njezina velikog uspjeha preko noći prije svega leži u kroju koji pristaje različitim tipovima ženskog tijela.

A post shared by Topshop (@topshop) on

Strukiranog kroja, lepršave suknje i zavodljivih proreza koji otkrivaju bedra, ova haljina također posjeduje sve odlike odjevnog komada idealnog za prijelazna razdoblja. Uz dobar par čizama i bogatu pleteninu ova hit haljina pokazat će se punim pogotkom u jesenskim mjesecima.