HIT KOMAD U NOVOM RUHU

Pažnja, pažnja! Najpoželjnija haljina sezone pojavila se u još originalnijem printu

07.08.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Najpoželjnija haljina sezone koja se rasprodala svaki put kada bi ugledala police trgovine ponovno je dostupna u najnovijem ruhu - u čak tri uzbudljiva printa koji će vas oduševiti, a posebno model s uzorkom zebre koji osvaja na prvi pogled

Baš kada smo pomislili da je točkasta haljina iz Topshopa za kojom su poludjele žene diljem svijeta po tko zna koji put rasprodana, poznati high street lanac odjeće lansirao je u prodaju isti model haljine u nekoliko različitih 'chic' printeva, uključujući i onu s uzorkom zebre za koju već sada sa sigurnošću možemo reći da će vrlo brzo zamijeniti popularnost haljine na točkice.

Otkako se ova haljina pojavila prvi put u prodaji svjetske trendseterice potpuno su poludjele za njom, a na društvenim mrežama postala je glavni hit, zbog čega je Topshop nekoliko puta obnavljao zalihe. Neodoljive plave prugice ili cvjetni print inspiriran 80-ima također su jedne od opcija u kojima dolazi haljina.

Tek što je poznati modni brend u prodaju pustio najnovije modele, njihova prodaja rapidno raste, zbog čega su i ove verzije haljina, baš kao i ranije, na samom vrhu u trendovima na stranici.

  • +4
Točkaste haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo