FASHION GURU

Sviđa mi se ideja stajlinga Vjekoslave Huljić, a potreban glam dale su joj sandale koje nosi svaka influencerica često putujući u Dubai

  • 21.12.2022 u 14:18

  • Bionic
    Reading

    Novopečena baka, spisateljica Vjekoslava Huljić predstavila je svoju novu knjigu, a njezin stajling privukao je pozornost Fashion Gurua

    Imam osjećaj da gđa Vjekoslava proživljava renesansu - osim što je postala baka, sve više je možemo vidjeti u javnosti. Nedavno je imala promociju još jedne knjige izašle iz njezinog kreativnog uma, a za promociju se sredila odabravši plavo pliš odijelo.

    Intenzivna boja i tekstura materijala ne podnose nesavršenstvo u kroju i izradi, pa se čudim tome da gđa Huljić ne radi odijela po mjeri. Ok je ako kupi haljinu ili neki drugi odjevni predmet koji joj ne treba biti tip-top, ali odijelo od pliša ipak treba stajati kao saliveno.

    • +18
    Zagrebačka promocija knjige Vjekoslave Huljić Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

    No sviđa mi se sama ideja stajlinga za promociju, a tu su i ultrapopularne sandale s mašnicama - njih nosi svaka influencerica koja drži do sebe i često putuje u Dubai.

    Mislim da su baš one dale onaj potrebni glam cijelom stajlingu, kao i njezina plava kosa, koja joj je postala zaštitni znak.

    Što reći još, osim puno sreće s novim književnim uratkom!

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.