stilska petica

Ova haljina je ljubav na prvi pogled: Prinčeva supruga je kraljica elegancije

27.05.2024 u 09:15

Bionic
Reading

Traper je ove sezone trendi više no ikada, a najbolje odjevene pripadnice obitelji Grimaldi nose ga na najsofisticiraniji način. Beatrice Borromeo, supruga monegaškog princa Pierrea Casiraghija oduševila je u haljini koju bi mnoge trendseterice poželjele u svom ormaru

Na 77. Filmskog festivala u Cannesu najbolje odjevene pripadnice monegaške kraljevske obitelji pojavile su se na dva različita crvena tepiha, no povodom Velike nagrade Monte Carla 2024. Beatrice Borromeo i Charlotte Casiraghi su se ujedinile i servirale stajlinge vrijedne pažnje.

Obje su na stazi Formule 1 i Monacu pokazale totalni traper look i to u besprijekorno chic varijanti. Najstarija unuka holivudske dive i monegaške princeze Grace Kelly, Charotte Casiraghi prošetala je u trapericama i jakni, sve s potpisom Diora, a Beatrice je, ipak, posegnula za još ženstvenijim stajlingom.

  • +10
Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Lijepa 37-godišnja Talijanka, koju je Tatler svojedobno proglasio 'najbolje odjevenom članicom kraljevske obitelji' zaigrala je na kartu vječnog i omiljenog joj Diora. Odabrala je tamnoplavu traper haljinu košulju s kimono rukavima i širokom, punom suknjom. Midi duljina dala je stajlingu sofisticiranu i profinjenu notu, ali s modernim prizvukom.

hodajuća reklama

Lijepa unuka Grace Kelly blista nakon bračnog brodoloma, a ovako dobre traperice dugo niste vidjeli

Pogledaj galeriju

Supruga Charlotteina brata, Pierrea Casiraghija stajling je upotpunila Diorovom torbom s kultnim cannage motivom, predimenzioniranim sunčanih naočala mačkastih okvira i parom sandala visokih potpetica s dvostrukim remenom. Ovaj modni look još je jednom potvrdio Beatricin besprijekorno elegantan damski stil za kojim poseže u svakoj prilici, čak i izvan crvenog tepiha.

  • +16
Košulja - haljine Izvor: Profimedia / Autor: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / David Dee Delgado / Getty images / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...