MESNE DELICIJE

Otvoren prvi austrijski Wurst Bar u središtu Zagrebu

31.05.2016 u 11:59

  • +4

Otvoren je prvi i jedinstveni austrijski Wurst Bar u Zagrebu

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

U samom središtu Zagreba otvoren je prvi i jedinstveni austrijski Wurst Bar, a od sada po uzoru na najpoznatiju bečku gastro ponudu i u Zagrebu možete uživati u okusima najboljih mesnih delicija

Prostor je uređen moderno i minimalistički, a dominira crna boja. Zanimljiva grafička rješenja oslikana su na zidu što ga čini posebno zanimljivim. Tegle napunjene raznim povrćem poslužile su kao ukrasna dekoracija i detalj koji privlači poglede svih posjetitelja. Iako uz pojam fast food vežemo obična mjesta, Wurst Bar dokaz je da i takva mjesta mogu imati šarm i duh svjetskih metropola.

Dizajn prostora potpisuje Kristijan Rendulić iz Arhikulture koji je ovom prostoru udahnuo suvremen izgled. Prostor je malih dimenzija pa je u interakciju uključen i prolazotvaranjem reklamnih izloga i pretvaranjem istih u niše za konzumaciju. Idealan spoj vrhunske austrijske hrane i interijera čine Wurst Bar drugačijim od drugih.

Nalazi se odmah pored Trga bana Jelačića, u prolazu Harmica koji je kroz godine postajao sve depresivniji i dosadniji, a projekt lokala s kobasicama dokaz je kako se Harmici može vratiti stari sjaj.