NA VESELJE MUŠKARACA

Otkrivamo ženske seksi tajne

07.01.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Premda muškarci sve boje upoznaju žene, a to se može i pripisati njihovom sve većem trudu, još uvijek se ne može reći da ih razumiju, a one ih uvijek nekako uspiju iznenaditi

Kada bi postojao vodič kroz ženski mozak, mnogi muškarci bi zasigurno odahnuli. Iako su već naučili kako će žene reagirati u određenim situacijama poput situacije kada zaboravite njezin rođendan ili kada joj iskreno kažete kako izgleda u toj situaciji. Međutim, postoji još mnogo nerazriješenih situacija koje si muškarci sami nikako ne mogu objasniti.

Kako znati je li ona samo prijateljski raspoložena prema vama ili zapravo flertuje? U slučaju da je zainteresirana za vas, više će vremena provesti gledajući u vas nego u ostale, smješkati će vam se i pozorno slušati. Isto tako, nerijetko će vas potaknuti na daljnje flertovanje jednostavnim govorom tijela.

Maštarije kod muškaraca i žena dosta se razlikuju. Ako uspijete barem jednu ženu nagovoriti da vam otkrije vlastite fantazije, zasigurno će vas iznenaditi da su to maštarije koje se odnose na običan seks s prošlim ili trenutnim partnerom. Iako mašta ženama dopušta da zamisle seks s bilo kojim zgodnim glumcem, začuđujuće ona će maštariti o seksu s vama.

U nedavnom istraživanju čak 84 posto muškarca je tvrdilo da je zadnja partnerica s kojom su imali odnos doživjela orgazam, a samo 64 posto žena se složilo s njihovom tvrdnjom. Prema ovim brojkama lako je zaključiti kako žene ne doživljavaju orgazam pri svakom odnosu, no to njezin partner ne treba shvatiti kao neuspjeh.

Male su šanse da će vam žene otkriti pravi broj partnera s kojima su spavale prije vas. U vezi toga vam jednostavno mora lagati, jer vas nijedan odgovor ne bi zadovoljio. Premaleni broj stvara sliku o neiskusnoj ženi, a prevelik kao laku i neizbirljivu ženu. Upravo zbog toga žene nevezano uz istinu izabiru broj za koji smatraju da će vas zadovoljiti.

Razgovori o osjećajima i vezi muškarce ni u kom slučaju ne veseli. Međutim, žene su nerijetko uporne u nastojanju da povedu taj razgovor, pa vam u tome neće pomoći ni raznorazne isprike. Žene jednostavno smatraju da će razgovor o emocijama ojačati vašu vezu i zbližiti vas. Znanstvenici su tako nedavno otkrili kako ženama razgovor o osjećajima stvara osjećaj zbližavanja s tom osobom, a u mozgu joj se izlučuje dopamin i oksitocin koji su odgovorni za osjećaj zadovoljstva i sreće.