NAGRADNJAČA

Otkrijte što sve muškarac mora znati - dobitnici

13.04.2011 u 12:08

Bionic
Reading

'Sve što muškarac mora znati' zabavan je šalabahter modernog muškarca, priručnik za sve situacije u kojima bi se mogao naći. Muškarac mora naučiti kako impresionirati žene. Autor nudi vodič zavođenja u 24 koraka, upute kako svladati strah od nepoznatih žena te gdje im je i kad najbolje prići. Kako sav taj trud ne bi pao u vodu, muškarac treba znati vješto otkopčati grudnjak i znalački voditi ljubav. Zapne li negdje, knjiga nudi i instruktivne dijagrame

Vino se u restoranu proba da provjerite nije li dobilo okus po čepu, a ne sviđa li vam se, viski se ne pije uz cigaru, dok je za ljubavnicu najbolje odabrati ženu koja je isto već u vezi - morao bi znati svaki muškarac koji drži do sebe, tvrdi Oliver Kuhn, autor zabavnog priručnika 'Sve što muškarac mora znati', koji je izdalo zagrebačko Znanje. Moderan muškarac mora znati kako preživjeti otmicu, voditi ljubav u avionu, ali i glavne filozofske pravce i teorije.

Zabavni priručnik za sve životne prilike sažetak je znanja iz šireg područja muškog interesa, a istovremeno i nepresušan izvor zanimljivosti kojima čitatelj ili čitateljica mogu obogatiti svakodnevnu konverzaciju i, prije svega, proširiti opću kulturu. Povijest, religija, sport, jelo, piće i mnoštvo drugih područja obrađeni su jasno, pristupačno i jezgrovito.

Oliver Kuhn od 2002. radi kao urednik u njemačkom Playboyu. Autor je više popularnih knjiga, poput priručnika 'Savršeni zavodnik' (Znanje, 2010) ili 'Deutschland Deppenland', zabavnog popisa primjera izrazite gluposti u njemačkom društvu, kao i knjige o povratku užitku u duhanu, 'Endlich Raucher'! Koautor je knjige zanimljivih činjenica koje treba znati o Nijemcima 'Wir' te upravo izašle satiričke fenomenologije današnjice 'iDoof, youDoof, wiiDoof'.

Knjiga 'Sve što muškarac mora znati u prodaji je u svim Tisak media multimedijalnim knjižarama i Konzum super prodavaonicama.

Tportal i Znanje poklanjaju tri primjerka knjige 'Sve što muškarac mora znati' najbržim čitateljima, a sve što trebate učiniti jest odgovoriti točno na sljedeće pitanje.

Knjigu su osvojili:

Kristijan Rodić
Marin Vukić
Danijela Buljan

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.