MUŠKARAC PO MJERI

Otkrijte koji tip partnera odgovara baš vama

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 03.02.2011 08:50
  • Objavljeno 03.02.2011 u 08:50
par ljubav poljubac

par ljubav poljubac

Izvor: Corbis / Autor: Ada Summer

Iako se na prvi pogled čini savršenim, neke žene će uvijek na svome parteru pronaći neku neobjašnjivu manu koja im, ma koliko bizarna bila, neće dati mira, te će ga naposljetku ostaviti

Ukoliko ste se i vi našli u situaciji da u isti trenutak osjećate da na vašem parteru nešto neobjašnjivo ne valja te da vas iritira što vam, na primjer, stalno ili nikada ne donosi cvijeće, razlog tome možda se skriva u vašoj osobnosti. Naime, nerijetko se nađemo u situaciji da je partner s kojim smo u vezi odličan i krasan muškarac, ali jednostavno nije za nas.

Prvi korak za pronalaženje idealnog partnera je upoznavanje samoga sebe te spoznavanje kakva ste vi osoba i koje su vaše želje. Najbolji način da upoznate sami sebe je pravljenje lista – od onih na kojima se kriju sve vaše skrivene fantazije, liste poželjnih osobina kod partnera do lista na kojima se nalaze sve one stvari koje tražite u vezi.

S obzirom na to kakva ste osoba, određeni tip partnera i njegovih osobina će vam u potpunosti odgovarati i privlačiti vas ili će vas pak odbijati.

Kraljica drame

Corbis

Corbis

Izvor: Corbis / Autor: Corbis

Kraljica drame uživat će u svađama


Osoba koja uvijek mora biti u centru pažnje i to često čini odjećom koju nosi te stvarima koje govori. Kraljica drame uvijek se uspješno može posvađati, a ljubavne veze su joj poput vrtuljka – krug svađe, krug ljubavi. Umjesto da razgovara o svojim osjećajima, kraljica drame će reagirati i djelovati, a ono što će jako teško moći sakriti su ljutnja, tuga i razočaranje koja će pokazati, i to više puta.

Najbolji partner za kraljicu drame definitivno je smirena osoba koja nije željna pažnje. Na muškarca koji ne pokazuje svoje osjećaje, kraljica drame će pozitivno djelovati jer će ga ona naučiti iskazivati osjećaje, dok će on nju smiriti.

Problem koji bi se mogao pojaviti u vezi je taj što bi muškarcu mogle dojaditi neprestane scene koje radi kraljica drame, a ona bi mogla izgubiti živce zbog njegove vječite smirenosti. Zbog toga bi ovaj par morao naučiti kako otvoreno komunicirati, reći što misle i osjećaju te slušati jedno drugo.

Gospođica Ne-mogu-se-odvojiti-od-tebe

Ovakav tip žene svoga dragoga ostavlja samoga jedino u nužnim i neizbježnim slučajevima poput odlaska na toalet. Naučena je da neprestano bude uz svog partnera, pa čak i ako se mora ponašati poput pijavice. Ovaj tip žene obožava pažnju i svakodnevne darove poput bombona i cvijeća.

Gospođici Ne-mogu-se-odvojiti-od-tebe najbolje odgovara muškarac zaštitničkog karaktera koji ostavlja dojam snažnog i hrabrog muškarca spremnog pomoći svojoj dragoj u svakoj situaciji.

Potencijalni problem između ovakvoga para mogao bi nastati ukoliko muškarac izgubi veliko strpljenje i da petama vjetra. Ovaj par definitivno bi morao naučiti kako podupirati jedno drugo, a partnerica bi svakako morala pokušati biti samostalnija.

Corbis

Corbis

Izvor: Corbis / Autor: Corbis

Gospođicu Ne-trebam-nikoga oborit će romantika
Gospođica Ne-trebam-nikoga

Ovakva žena obožava biti sama, obilaziti mjesta koja nju zanimaju te se družiti isključivo s vlastitim, pomno odabranim društvom. Osvojiti je nije lako, a za to je neophodna veća doza romantike. No, ona je vrlo mudra, stoga, da bi je se zavelo, potrebno je naoružati se svime jer romantika neće biti dovoljna.

Najbolju kombinaciju s ovom Gospođicom čini muškarac širokih pogleda kojega zanimaju najrazličitije stvari. Muškarac koji ne traži da budu neprekidno zajedno te ima vlastito društvo i zabavu mogao bi Gospođicu Ne-trebam-nikoga oboriti s nogu.

Problemi bi mogli nastati ukoliko ovaj par počne uzimati jedno drugo za gotovo, a trebali bi i više pažnje posvetiti održavanju romantike i nastojati više vremena provoditi zajedno.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi