za najmlađe ljubitelje glazbe

Osvojite ulaznice za 'Školski sat s Ladom' koji se odvija u sklopu Glazbenog piknika

16.05.2024 u 16:40

Bionic
Reading

U nedjelju, 26. svibnja očekuje vas uzbudljivo glazbeno putovanje ispunjeno čarobnim notama, plesom i smijehom, uz pregršt zabavnih aktivnosti koje će se odvijati u svakom kutku Lisinskog

Koncerti, zabavne i edukativne glazbene igre, interaktivne radionice, potrage za glazbenim blagom transformirat će Dvoranu Lisinski u glazbenu proljetnu livadu na kojoj umjesto cvijeća rastu note.

'Glazbeni piknik - pikni za ulaznicu' prilika je da se vi i vaši najmlađi dobro zabavite uz puno dobre glazbe, koncerata i glazbenih igara. Ujedno na Glazbenom pikniku predstavit ćemo programe koje pripremamo za novu školsku godinu, a naši mali glazbeni istraživači moći će osvojiti i male darove – popuste uz koje ćete lakše 'piknuti' ulaznice za svoje najdraže!

Dođite na Piknik i doživite čaroliju glazbe te stvorite nezaboravne uspomene u prepoznatljivom ambijentu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog!

Ulaznice za izvedbu opere za djecu i mlade Regoč i Školski sat s Ladom dostupne su po cijeni od 8 eura na blagajnama Lisinskog i putem naše mrežne stranice www.lisinski.hr.

Za ostala događanja ulazak je besplatan, dok se za radionice potrebno prethodno najaviti na e-adresu marketing@lisinski.hr, do popunjenja kapaciteta.

'Glazbeni piknik' Dvorane Lisinski – pikni za ulaznicu! Izvor: Društvene mreže

Čitateljima tportala darujemo 2 x 2 ulaznice za 'Školski sat s Ladom' (26. svibnja 2024. ,18:15 - 19:00 sati, Velika dvorana, Lisinski) koji se odvija u sklopu Glazbenog piknika, a dobitnici su Marijana Sladić i Lada Lozančić.