nagradnjače

Osvojite Replay torbu za beskompromisni gradski look

04.05.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Replay kolekcija savršeno se uklopila u redizajnirani interijer storea koji zahvaljujući impresivnom dizajnu dodatno naglašava urbane komade

Replay i ove sezone pomiče granice i pravila kombiniranja stvarajući cool street style lookove koje trenseterice naprosto obožavaju. Jedna od stylish djevojaka koja savršeno nosi modele ovog brenda je poznata blogerica aka 'girl with an attitude'- Kristina Šalinović čiji lifestyle i trendi izgled genijalno pristaju urbanom brendu.

Mladenačka kolekcija savršeno se uklopila u redizajnirani interijer storea koji zahvaljujući impresivnom dizajnu dodatno upotpunjuje i naglašava beskompromisne komade čineći time savršen spoj urbanosti i ženstvenosti. Osim u predivnom interijeru novog storea, proljetna kolekcija je dostupna i na web shopu www.reverto.hr. Spoj skladno redizajniranog storea i novih raskošnih linija, su u suradnji s Kristinom Šalinović rezultirale jedinstvenim fotografijama, uhvaćenim fotografskom lećom Gorana Čižmešije, zagrebačkog fotografa.

  • +2
Replay Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Da biste i vi postali dio ove urbane Replay priče dođite u novouređeni store ili pak posjetite web shop www.reverto.hr i priuštite si statement novitete s kojim nećete proći neopaženo. Osim toga sudjelovati možete i u nagradnjači i postati vlasnica novog hit modela Replay torbice.

Čitateljima tportala darujemo jedan Replay ruksak, a dobitnik je Josipa Perhat.

Svi sudionici nagradnjače suglasni su da se njihovi podaci ustupe partneru Replay za potrebe promocije.