NAGRADNJAČE

Osvojite poklon paket Nivea Cellular Perfect Skin

07.04.2015 u 10:53

Bionic
Reading

Nakon lansiranja uspješne Cellular Anti-Age linije proizvoda, Nivea nastavlja svoju borbu protiv bora predstavljanjem Cellular Perfect Skin linije koja u potpunosti odgovara potrebama modernih žena čija je želja: mladenački ten koji je istovremeno blistav i gladak. Jednu čitateljicu Nivea daruje poklon paketom Nivea Cellular Perfect Skin koji uključuje noćni i dnevni serum i kremu za područje oko očiju

Za njegu kože izvana brine se Nivea Cellular Perfect Skin linija koja sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka lumicinola i ekstrakta magnolije kojima se smanjuju bore i nepravilnosti, a koža postaje glađa i mekša uz naglašeni prirodni sjaj koji se tijekom godina smanjuje zbog usporene regeneracije stanica. Formula novih proizvoda učinkovito djeluje na ten: poboljšava obnavljanje stanica, a mrlje na licu su manje vidljive. Lumicinol i ekstrakt magnolije učinkovit su alat za vidljivu transformaciju kože jer pomažu uravnotežiti depigmentaciju, poboljšavaju čvrstoću i izuzetno su učinkoviti u smanjivanju bora.

Otkrijte mladenački sjaj koji se krije u vama uz proizvode:

Nivea Cellular Perfect Skin dnevni fluid, SPF 15
Fluid s lumicinolom, ekstraktom magnolije i mikropigmentima prilagođava se individualnom tipu kože, uklanja nepravilnosti, vidljivo umanjuje pore i smanjuje bore. Za savršenu kožu s mladenačkim sjajem.
Preporučena MPC (40 ml): 114,90 KN

NIVEA Cellular Perfect Skin noćni fluid
Koncentrirana i iznimno djelotvorna formula s lumicinolom i ekstraktom magnolije pomaže u smanjenju pigmentacije i bora. Lagana tekstura obogaćena je njegujućim hidratantnim sastojcima koji pružaju svilenkast i nježan osjećaj na koži.
Preporučena MPC (40 ml): 114,90 KN

NIVEA Cellular Perfect krema za područje oko očiju
Nježna i lagana formula s toniranim mikropigmentima, lumicinolom i ekstraktom magnolije smanjuje bore, podočnjake i tamne kolutove oko očiju. Jedinstveni aplikator tankog vrha pruža mogućnost preciznog nanošenja kreme na željena područja.
Preporučena MPC (15 ml): 104,90 KN

Nivea i tportal vam daruju jedan poklon paket Nivea Cellular Perfect Skin koji uključuje noćni i dnevni serum i kremu za područje oko očiju, a dobitnica je Gordana Starčević Klasan (Viškovo) kojoj će poklon stići poštom na kućnu adresu.