NAGRADNJAČA

Osvojite poklon bonove za vrhunsku kozmetiku

03.07.2012 u 11:23

Bionic
Reading

Web shop za kozmetiku i parfeme Daljepoti.hr nagrađuje vas s tri poklon bona od 100 kn koje možete iskoristiti za kupovinu na web shopu koji ekskluzivno u ponudi ima poznate proizvode BeYu i Malu Wilz, a iz ponude izdvajaju i ostale brendove kao što su Collistar, Dior, Bvlgari, Calvin Klein

Daljepoti.hr novi je web shop za kozmetiku i parfeme, a nagrađuje vas s tri poklon bona od 100 kn. Web shop ekskluzivno ima u ponudi poznate proizvode BeYu i Malu Wilz, a iz ponude bismo izdvojili i ostale brendove kao što su Collistar, Dior, Bvlgari, Calvin Klein.

Dolaze topliji dani, a time i vaše muke po make-upu. Ili trebate rješenje za dugotrajni make-up? Sjenilo na vašim kapcima nestaje ili se skuplja u pregibu, a puder nestaje sa T-zone vašeg lica?

Kapci većina žena i djevojaka su masni, što prouzrokuje nakupljanje sjenila u pregibu kapka svega nekoliko sati nakon nanošenja. I tako sav trud da zablistate pada u vodu. Rješenje za vaše probleme je vrlo jednostavno i dostupno u svega nekoliko klikova: BeYu baza za kapke

BeYu baza za kapke

Kod nanošenja baze za kapke vrijedi pravilo: manje je više.
Stoga je količina baze za kapke veličine zrna riže i više nego dovoljna za jedan kapak. Nakon što bazu nanesete na donji kapak (sve do obrva, jer i highlighter sjenilo treba ostati cijeli dan nepomično), malo razmažite i uz liniju donjih trepavica. Pričekajte minutu da se posuši (slobodno prstima utapkajte bazu dodatno u kožu) i vaš kapak je spreman za upotrebu. Ne samo da će vaše sjenilo izdržati cijeli dan, već će biti i pigmentiranije.
Kao što većina djevojaka ima masne kapke, tako je i najzastupljeniji tip kože mješovita koža (a ni masna koža ne zaostaje u statistici).

Silikonska baza za lice Malu Wilz


Problemi s T-zonom su svima velika muka, jer sebum vrlo lako prosijava iz kože. Prosijavanjem sebuma podloga nestaje i nakon nekoliko sati izgledamo kao da nismo ni nanijeli puder.

Rješenje je silikonska baza za lice Malu Wilz. Baza se nanosi na čisto i hidratizirano lice, dovoljna je količina zrna graška. Pričeka se minutu da se upije i vaše lice spremno je za podlogu.
Silikonska podloga napravit će štit i držati sebum pod kontrolom satima.

Dodatan savjet za jako masnu kožu ili kožu sklonu znojenju. Prije nego nanesete bazu na lice višak sebuma uklonite matirajućim listićima ili maramicom (dovoljan je samo jedan sloj). Tada će baza još bolje sjesti na lice i ostavit kažu kožu besprijekornu satima.

P. S. Ne zaboravite da prilikom svake kupnje na Daljepoti.hr, neovisno o iznosu, možete izabrati dva uzorka! Svakako neka jedan od ta dva bude uzorak BeYu baze za kapke.

Poklon bon su osvojile:

Nina Škvarić
Petra Miočić
Manuela Rogina

Dobitnice će o detaljima preuzimanja nagrade biti obavještene putem maila.