odmor za pamćenje

Osvojite obiteljski vikend u Zadru u fantastičnom hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik!

23.02.2024 u 14:13

Bionic
Reading

Vrhunska lokacija hotela Falkensteiner Club Funimation Borik i grad koji pruža toliko atrakcija! Savršen je to spoj za obiteljski odmor za pamćenje

Što kažete za obiteljski odmor na kojem djeca uživaju u raznim zabavnim, posebno za njih osmišljenim aktivnostima, roditelji se opuštaju uz fantastičnu hranu i jedinstvenu spa ponudu, a svi zajedno guštaju u predivnom Zadru? Zvuči kao odmor iz snova, zar ne?

Smješten na samoj plaži, udaljenoj tek petnaestak minuta hoda lungo mare od gradske jezgre, hotel Falkensteiner Club Funimation Borik oduševljava svojim promišljenim mediteranskim konceptom. Bilo da se odlučite za taj pravi mali obiteljski raj ili vas više privuče sloboda i nesputanost jedinog kampa s pet zvjezdica u Dalmaciju – Falkensteiner Premium Campinga Zadar – nećete pogriješiti. Od interijera preko gastro delicija do prekrasnog opuštajućeg Aquapura Thalasso & Spa centra, sve je ovdje podređeno hedonizmu i odmoru koji se ne zaboravlja.

Posjet Zadru definitivno je odlična prilika da se dubinski opustite i istovremeno zadovoljite najmlađe članove obitelji jer animacijski program koji će trajati do kraja travnja – FUNtastični vikendi - nudi pregršt aktivnosti za djecu svih uzrasta u kojima može sudjelovati i cijela obitelj. Uz edukativne radionice, na kojima se uči o prirodi i ekologiji, tu su kreativne i sportske aktivnosti te razne obiteljske igre.

Oslikavanje lica, kreativno izražavanje, sport za djecu, potraga za blagom, ples, mađioničarski trikovi, igre u vodi, kuglanje, sportski poligoni, pikado, stolni tenis te mini disko - samo su neke aktivnosti iz uzbudljivog animacijskog programa! Maskirajte se, postanite superheroj, plešite s divovskim uskršnjim zecom, postanite princeza ili zaigrajte viteške igre – mogućnosti su raznolike, a zabavi nikad kraja!

Odmor iz snova

Mali i veliki gurmani osjećat će se kao kod kuće u glavnom restoranu sa Show Cooking stanicama, a za opuštanje za velike tu je i hotelski bar te SPA zona.

Zadar je grad koji se isplati posjetit uvijek i ponovno se zaljubiti u njegove ulice, forum, rivu i pozdrav suncu. Posjetite i zabavni Muzej iluzija ili Muzej antičkog stakla te istražite okolne nacionalne parkove i ninsku solanu.

Falkensteiner Club Funimation Borik i tportal razveselit će jednog čitatelja obiteljskim vikendom (2 odraslih + 2 djece). Boravak je moguć prema raspoloživosti i upitu, osim u visokoj sezoni i tijekom državnih praznika. Dobitnik je Miljenko Miholek.