NAGRADNJAČA

Osvojite miris Avon Luck

21.10.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Svjetski poznata teniska senzacija Maria Sharapova pridružila se Avonovoj listi zvijezda sa svojim novim mirisom Avon Luck. Pogledajte kako je bilo na setu snimanja fotografija za novi, neodoljivi miris.

Maria je trenutno na šestom mjestu ljestvice najuspješnijih svjetskih tenisačica. Rođena u Rusiji, ova dvadesetsedmogodišnjakinja odrasla je u SAD-u. Zahvaljujući svom talent i napornom radu već sa 17 godina doživjela je nagli uspon svoje karijere: osvojila je Wimbledon pobijedivši, do tada nepobjedivu, Serenu Williams.

Mariin partner na snimanju bio je Juan Betencourt, španjolski model sa zavidnim porfoliom, koji uključuje rad za Toma Forda, Giorgia Armanija i Pala Zirelija. U privatnom životu Mariin partner je bugarski tenisač Grigor Dimitrov.

Profesinalka na terenu dobila je i profesionalan tretman na Avonovom snimanju. Fotografkinja slavnih Pamela Hansen autorica je fotografija, a u svojoj karijeri snimala je svjetske zvijezde poput Susan Sarandon i Victorie Beckham.

Maria je bez problema odigrala svoju ulogu. Kada smo je upitali što joj se najviše sviđa oko novog Avonovog mirisa, kazala je: 'Prije svega, sviđa mi se ime Luck. Za mene je sreća spoj truda i prilike. No, ima posebno i jedinstveno značenje svakoj osobi. Osim toga, miriše božanstveno. Miris je tako luksuzan i senzualan.'

Avon i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju 10 mirisa Avon Luck!

Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 28. listopada.

Miris su osvojile:

Dora Kršek
Martina Pirš
Andreja Vlahović
Tea Gutowski
Dunja Tomić
Suzana Đurić
Dajana Stolar
Vanja Marković
Vjekoslava Rukavina
Maja Vukelić

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva 39a (dobitnike kontaktiramo mailom), a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.