idealno mjesto za odmor

Osvojite luksuzan boravak za dvoje u kasno ljeto u Dubrovačkim Vrtovima Sunca!

22.09.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Dubrovački Vrtovi Sunca, nagrađivani resort s pet zvjezdica smješten na samoj obali Jadranskog mora, idealno je mjesto za odmor i otkrivanje impozantne povijesti, bogate kulture i gurmanske ponude jednog od najljepših gradova na svijetu - Dubrovnika!

Prekrasan mediteranski ambijent, udobne i luksuzno opremljene sobe, pogled na blistavo Jadransko more i Elafitske otoke te potpuno opremljeni Sportski centar prepoznatljive su odlike ovog modernog resorta koje ga čine mjestom na koje ćete se poželjeti vraćati.

Zaigrajte s nama i možda baš Vi dobijete priliku iskoristiti zadnje sunčane dane u jedinstvenom ugođaju dubrovačkog ritma života! Dubrovačko kasno ljeto možda je upravo ono što vam treba!

Nagrada uključuje 2 noćenja za 2 osobe u luksuzno opremljenoj Club sobi s pogledom na more te korištenje ekskluzivne CLUB usluge koja uključuje gurmanski doručak, pristup ekskluzivnom Club Loungeu sa spektakularnim panoramskim pogledom na Jadransko more te otvorenim barom i tradicionalnom popodnevnom zakuskom uz bogat izbor čajeva, peciva i kolača. Besplatan parking je također uključen. Nagradu je moguće iskoristiti do 14. listopada 2020. godine.

Za ostale posebne ponude Dubrovačkih Vrtova Sunca posjetite web stranicu www.sungardensdubrovnik.com. Informacije & rezervacije na +385 20 361 902 / reservations@dubrovniksungardens.com.

Dobitnik je Radmila Trbojević.

Prilikom prijave na nagradnjaču, pristajete na to da Dubrovački Vrtovi Sunca mogu koristiti vaše podatke u marketinške svrhe.