NAGRADNJAČA

Osvojite knjigu 'Soba zla'

24.07.2013 u 07:50

Bionic
Reading

Nakladnička kuća Znanje i tportal.hr vam predstavljaju prvio dio trilogije 'Tko je Victoria Bergman', knjigu 'Soba zla'!

U grmlju pored stanice metroa u središtu Stockholma pronađen je mrtav dječak u gotovo mumificiranom stanju. Istragu ubojstva vodi inspektorica Jeanette Kihlberg, a liječnik patolog angažiran na slučaju je Ivo Andrić, koji je u Švedsku došao nakon što je u ratu u BiH ostao bez svega. Nitko ne ostaje ravnodušan na zvjerski okrutan način na koji je skončao taj neidentificirani dječak koji je po svemu sudeći ilegalni useljenik u Švedsku. Policija tapka u mraku i ne nailazi na prave tragove, a po gradu se jedno za drugim pojavljuju tijela ubijenih dječaka kojima su također odstranjeni testisi. U policijskim akcijama razotkriva se mreža pedofila i trgovaca djecom kao seksualnim robljem, no ubojica im izmiče iz ruku...

Jerker Eriksson i Håkan Axlander Sundquist već više od deset godina eksperimentiraju s glazbom, filmom i umjetnošću. Sa svojim elektro-punk bendom i love you baby! Bili su na brojnim turnejama po Ukrajini, Rusiji, Bjelorusiji i Poljskoj. 'Soba zla' (Kråkflickan) njihov je prvi roman. To je mračan psihološki triler i prvi dio trilogije 'Tko je Victoria Bergman'.

Za svoje smo čitatelje pripremili pet primjerka romana!

Knjigu su osvojile:

Sanja Paulić
Božena Grbac Majnarić
Kristina Ćelap
Lana Rođak
Kristina Đumlijan

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.