NAGRADNJAČE

Osvojite John Masters Organics poklon paket za prirodnu njegu kose

01.03.2017 u 15:29

Bionic
Reading

Zdrava i njegovana kosa jedan je od jačih ženskih zavodničkih atributa, važan čimbenik samopouzdanja te pokazatelj stanja našeg organizma

No, lijepa i zdrava kosa nije dar s neba, već rezultat pravilne njege i brige. Nakon duge i hladne zime te dolaskom prvih zraka sunca, kosa opet biva svakodnevno izložena raznim nepovoljnim vanjskim utjecajima koji mogu imati trajne štetne posljedice, stoga ne čudi kako njega kose u ovom razdoblju predstavlja više nužnost nego potrebu. Pravilnu njegu omogućuju ponajprije tretmani i proizvodi prirodnih sastojaka koji su garancija da će vašoj kosi biti poklonjeni bogati vitaminski obroci. Brojni takvi prirodni ekstrakti nalaze se u prestižnoj John Masters Organics liniji proizvoda za njegu kose te u tretmanu i novom proljetnom beauty trendu koji je poharao društvene mreže. Riječ je o organskom John Masters tretmanu, proljetnoj hranjivoj kupki od kojih će vaša kosa imati višestruke koristi.

Svi oni koji pozornost pridaju tome što unose u organizam, vrlo su vjerojatno svjesni i toga koliko je bitno upoznati se sa sastojcima kozmetičkih proizvoda koji dolaze u doticaj s našom kožom i kosom. No, za razliku od kože, kosa nema samoregenerirajuće sposobnosti temeljene na zaštitnoj samopigmentaciji i obnavljanju stanica, stoga je kosi prijeko potreban poseban tretman koji će joj kontinuirano vraćati snagu i blistavost.

Zdrava i sjajna kosa koja diše

Jedan od djelotvornijih tretmana za njegu kose nakon zime koji je postao hit među ljubiteljima zdrave i njegovane kose profesionalni je organski John Masters Organics tretman koji dubinski hrani kosu, a uključuje proljetnu organsku kupku šamponom od lavande i ružmarina, intenzivnim regeneratorom od lavande i avokada te opuštajuću masažu kose četkom od veprove dlake s ionskim vlaknima.

Šampon od ekstrakata lavande i ružmarina stvoren na bazi nježnih sapunica dobivenih iz kokosa i kukuruza ima izrazito kremastu strukturu, a u kombinaciji s 13 drugih organskih sastojaka, uključujući proteine soje i aminokiseline derivirane iz pšenice, kosu će učiniti zdravom, sjajnom i podatnom. Šampon ne sadrži SLS (sodium lauryl sulfate), pH je neutralan te dovoljno nježan za obojenu kosu. Ružmarin u kombinaciji s lavandom daje izvanredan miris, nježno uklanja perut i višak masnoće, dok organski ekstrakti biljaka kamilice, kadulje, hajdučke trave, vrbe i zelenog čaja, vraćaju kosi snagu, vitalnost i zdravlje.

Veći volumen i mekoću oštećenoj i obojenoj kosi vratit će intenzivni regenerator od lavande i  avokada nakon kojeg će vam kosa biti sjajna, blistava i svilenkasta na dodir. Ulja avokada i lavande umiješana s više od deset različitih certificiranih organskih ekstrakata i eteričnih ulja daju kosi potrebne količine vlage te vraćaju vitalnost kemijski tretiranoj kosi, omogućujući tako dugovječnost zdravoj i njegovanoj kosi. Ulje lavande ugodnog je mirisa, usporava gubitak kose te pomaže u liječenju ekcema i dermatitisa vlasišta, dok ulje avokada blagotvorno djeluje na kosu na način da obnavlja i revitalizira i kosu, suho vlasište te ispucale vrhove.

John Masters Organics Combo Paddle četka za kosu od veprove dlake nježno četka kosu, olakšava feniranje i stiliziranje kose. Ionske čekinje sprječavaju nastanak negativnih iona, dok 100% čista veprova dlaka pomaže ravnomjernu raspodjelu prirodnih ulja koja nastaju iz tjemena. Osim toga, četka savršeno leži u ruci, a kako bi doživljaj bio potpun drška je napravljena od organskog bambusa.

John Masters Organics proizvodi za kosu spajaju najbolje iz prirode, istovremeno izbjegavajući sintetske mirise i konzervanse poput parabena, mineralnih ulja i propilenglikola. Svaki proizvod sadrži visoku koncentraciju organskih ekstrakata koji hrane kosu tijekom i nakon pranja, a ujedno postižu i divan aromaterapeutski učinak. Dubinski čiste tjeme, njeguju i ojačavaju folikule, potiču rast kose, a nakon njihova korištenja rezultat je sjajna i zdrava kosa. Proizvodi su pripremljeni prema tradicionalnim receptima, a budući da su istovremeno nježni i učinkoviti, brzo postaju najbolji zaštitnici vaše kose.

Uživanje u John Masters Organics proizvodima i ovom prestižnom tretmanu od sada vam omogućuje WOW Junkie, web trgovina specijalizirana za beauty proizvode koja, osim ovih jedinstvenih proizvoda, nudi i brojne druge poznate svjetske brendove koji su do sada u Hrvatskoj bili gotovo pa nedostupni.

WOW Junkie čitateljima tportala daruje dva John Masters Organics poklon paketa, a dobitnici su Nataša Čolak i Maša Brala.