kreativna suradnja

Osvojite japanke iz Havaianas vs. Fortnite kolekcije

  • Autor: L.P./Promo
  • Zadnja izmjena 10.06.2021 16:44
  • Objavljeno 27.05.2021 u 13:58
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Havaianas vs. Fortnite – kreativna suradnja koja donosi novu razinu zabave u svijetu internetskih igara

Havaianas kreira vlastitu mapu unutar igrice Fortnite kako bi proslavio novu kolekciju japanki s ekskluzivnim dizajnom.

Profesionalci i oni kojima je hobi igranje internetskih igara dobili su novu zanimljivost u igrici Fortnite. Havaianas donosi novu kolekciju razvijenu za sve obožavatelje Fortnite svijeta i ekskluzivni Havaianas Summer Island.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Havaianas Summer Island kao novo iskustvo za igrače širom svijeta

Kako bi iskustva obožavatelja bila još impresivnija, Havaianas od sada imati vlastitu mapu u igrici Fortnite, Havaianas Summer Island, koju je kreirala Agência Cheil. Mapi mogu pristupiti igrači iz cijelog svijeta, a razvili su ju Alan 'Shinohara' Garcia i Mateus 'Derponce' Yoshitani, koji su već poznati po svojim kultnim produkcijama i pametnim patentima unutar igre.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

„Havaianas je imao sjajnu ideju da iskoristi svoju kreativnost kako bi se uklopio u svijet Fortnitea, omogućavajući obožavateljima da svoju maštu podignu na maksimalnu razinu, stvarajući tako najbolje moguće iskustvo za igrače širom svijeta. Sve je započelo s idejom stvaranja divovskog otoka u obliku Havaianas japanke i razdvajanjem u tri scenarija kako bi se odrazile značajke zemalja u kojima će novi modeli biti lansirani. Kako je to bio veliki projekt, imali smo pomoć dvoje stručnjaka - Mayare "Mei" Mirande i Victora Santane, koji su uglavnom pomagali oko uređenja karte. Dosegli smo maksimalan nivo dostupan u Creative Modeu kako bismo omogućili najbolje iskustvo tijekom Object Hunta koje su igrači dosad imali u Fortniteu“, navodi Alan Shinohara.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Derponce je također više govorio o suradnji i osjećajima tijekom razvoja otoka: „Nikada nisam imao tako dobar osjećaj nakon završetka dizajna karte. Proces stvaranja bio je čista zabava. U početku nije bilo ništa osim vode, a čim smo završili prvi korak, a to je bilo stvaranje otoka u obliku japanke Havaianas, pomislio sam - wow! Ovo bi zapravo moglo ispasti daleko bolje nego što sam očekivao. Vidjeti taj ogromni otok kako se iz dana u dan oblikuje pred našim očima bila je za mene nezapamćena senzacija. Bez imalo sumnje, to je bio jedan od najboljih projekata u kojima sam ikada sudjelovao.”

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Partnerstvo Havaianasa i Fortnitea najavljeno je kao globalna inicijativa koja stvara nove koncepte i prilike. „Željeli smo unijeti potpuno jedinstveno i diferencirano iskustvo u Fortnite svemir. Takav ulazak u igru je stvorio nove koncepte dodavanjem Havaianas DNA, što je bio vrlo pametan potez. Ljubitelji igrice Fortnite svakodnevno koriste Havaianas otok, a sada možemo ući u njihov svijet i aktivno sudjelovati u uzbudljivim izazovima koje im Fortnite donosi - čak i uz nekoliko iznenađenja. Samo će igrači igre u potpunosti razumjeti”, objašnjava Fernanda Romano, direktorica marketinga u Alpargatasu, krovnoj tvrtki brenda Havaianas.

Avanturistički istraživači koji se žele zabaviti i otići na Havaianas Summer Island mogu ga otključati pomoću koda 6301-8935-3098.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kolekcija koja spaja gaming i modu

Kreirana mapa popraćena je i jedinstvenom kolekcijom japanki. Na modelima ovih Havaianasica se mogu vidjeti najznačajniji elementi iz igre poput Pickaxe Lama jednoroga, koji se čak pretvorio u igračku u stvarnom svijetu i jedan je od najpoznatijih likova igre, te Battle Bus koji je prijevozno sredstvo koje svaki igrač treba koristiti na početku mečeva i koje ga vodi u Fortnite arenu.

Havaianas_Fortnite_199,00 HRK

Havaianas_Fortnite_199,00 HRK

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

„Industrija internetskih igara je u segmentu zabave druga po redu na svijetu. Havaianas je brend koji već neko vrijeme komunicira s ovom publikom, kroz druga licencirana partnerstva kao što su Naruto, Mario Bros, Minecraft i Ratovi zvijezda. Vjerujemo da će, baš kao što se dogodilo s ovim drugim partnerstvima, Havaianas vs. Fortnite zasigurno biti jedan od najtraženijih”, zaključuje Fernanda Romano.

Havaianas_Fortnite_199,00 HRK

Havaianas_Fortnite_199,00 HRK

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Razrada ideje temeljila se na činjenici da su tijekom igre noge igrača jedini dio tijela koji se ne pokreću, što im sada omogućuje da nose nešto ugodno poput omiljenog para Havaianas japanki. Kolekcija Havaianas vs. Fortnite japanki dostupna je na službenoj stranici Havaianasa.

Havaianas_Fortnite_199,00 HRK

Havaianas_Fortnite_199,00 HRK

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Čitateljima tportala darujemo jedne japanke iz Havaianas vs. Fortnite kolekcije u veličini 43/44, a dobitnik je Željko Karačić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!