NAGRADNJAČA

Osvojite album 'Neki drugi svijet'

03.05.2013 u 14:43

Bionic
Reading

Mladi rokeri iz Valpova - Juraj Jurlina & Off Duty - imaju novi album

'Neki drugi svijet' naziv je albuma Jurja Jurline & Off Duty, a Dallas i tportal.hr vas nagrađuju CD-om mladih rock snaga iz Valpova.

Juraj Jurlina & Off Duty osnovani su 2006. godine. Bend čine: Juraj Jurlina (vokal, akustična gitara), Šime Jurlina (ritam gitara, back vokal), Fran Jurlina (bubanj), Petar Štrok (solo i ritam gitara, back vokal) i Dino Jurić (bass gitara).

Iako je prosjek godina u bendu oko 20, ovi dečki mogu se pohvaliti brojnim koncertima i priznanjima, pojedinačnim i skupnim, između ostalih i osvajanjem Fender nagrade za najperspektivniji bend godine (2008), a nastupili su i na najvećem moto susretu u Europi Mega Bikers s Uriah Heep i dr. 

Frontmen benda Juraj Jurlina postao je poznat sudjelovanjem u velikom glazbenom showu 'Hrvatska traži zvijezdu' u kojem je ušao u Top 4, a danas se aktivno bavi i pisanjem pjesama, tako da upravo on i potpisuje glazbu i stihove svih pjesama na albumu Neki drugi svijet

Neki drugi svijet
donosi 11 autorskih pjesama koje uključuju objavljene singlove 'Stare staze', 'Dva oblaka' i 'Dosta je!', a na albumu se nalazi i akustična verzija 'Stare staze'. 

Album su osvojili:

Ivona Čičić
Ivan Drahotuski

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.