PRIVLAČI POZORNOST

Osvaja dizajnom i cijenom: Na Zarine police stigla je suknja dostojna modnih pisti

29.01.2024 u 11:55

Bionic
Reading

Za pojedine odjevne predmete vrlo je lako predvidjeti njihov prodajni uspjeh, kao što je slučaj s ovom suknjom koja stiže s polica španjolske Zare

Upečatljiva u pogledu boje i dizajna, a istovremeno iznimno laka za kombiniranje, ova nova suknja u ponudi najuspješnijeg brenda grupacije Inditex ima sve predsipozicije postati njegovim bestselerom.

Zarin dizajnerski tim stvorio je dugu plisiranu suknju, zbog koje je neizbježno ne sjetiti se jedinstvenih dizajna s potpisom Isseyja Miyakea.

Njezina plisirana tkanina neodoljivo podsjeća na 'Pleats Please' - tehniku prešanja visokokvalitetne poliesterske tkanine, temeljenu na tradicionalnoj umjetnosti izrade origamija - specifičnu za modni potpis čuvenog japanskog dizajnera.

Osim što je potpuno plisirana, suknja narančaste boje sa polica Zare može se pohvaliti i laskavim efektom zahvaljujući detalju visokog struka, dok njezin asimetričan kroj dodaje dinamičnost na vrlo organski način.

Oduševljava i svojom prihvatljivom cijenom od 29 eura, ali i činjenicom da dolazi s odgovarajućim topom, što ju dodatno čini komadom dostojnim modnih pisti.

  • +18
Zarina nova kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: promo