ISPLATIV MODEL

Stvara iluziju vitke figure: Na police Zare stigla je jedna od najlaskavijih suknji

18.01.2024 u 06:29

Bionic
Reading

Poznate po svojoj sposobnosti izduživanja siluete, okomite prugice danas krase mnoštvo komada, pa tako i Zarinu suknju iz nove kolekcije

Nova godina donosi tri velika trenda kada je riječ o suknjama. Tu su plisirane minice, raskošni modeli balon kroja po uzoru na modele iz 50-ih, a jedan od najlaskavijih svakako su duge suknje s visokim strukom.

Prijedlog španjolske Zare posebno je zanimljiv zbog dvobojnog pojasa koji naglašava uzak struk i vizualno dodaje centimetre visine.

Riječ je o modelu iz nove kolekcije Zare, a u prodaji se nalazi po cijeni od prihvatljivih 30 eura. Posebno dobra opcija za stvaranje upečatljivih uredskih lookova, ova trendi suknja laskavog efekta lako će se prilagoditi i nekim drugim prigodama, ovisno o načinu stiliziranja.

Zbog dužine midi, ali i trendovskog uzorka pinstripes, noge će vizualno učiniti dužima, čak i kada je odlučite nositi uz ravnu obuću.

Ovakav tip suknje univerzalno je laskav i posve ga je lako zamisliti u kombinaciji s bazičnim komadima iz ormara, poput bijele košulje ili dolčevite, ali i sa sivom majicom hoodie za postizanje ležernog stajlinga s trendovskim predznakom.

Suknje s uzorkom pinstripes Izvor: Promo fotografije / Autor: promo