PLIJENI IZGLEDOM

Ostavlja bez daha: Lijepa princeza u jednostavnom ljetnom stajlingu je oličenje elegancije

01.07.2019 u 10:40

Bionic
Reading

Bivša olimpijska plivačica i supruga princa Alberta II., princeza Charlene od Monaka, prisustvovala je dodjeli nagrada na manifestaciji 'Elegance et Automobile Monte-Carlo'. Lijepa princeza još jednom je dokazala da je nepogrešiva po pitanju stajlinga, zablistavši u elegantnom ljetnom stajlingu, idealnom za sve prigode

Princeza Charlene od Monaka nepogrešiva je kada je moda u pitanju. 41-godišnja princeza rodom iz Zimbabvea uvijek nas iznova osvoji svojim nenametljivim i jednostavnim, a opet vrlo elegantnim i profinjenim stilom odijevanja, a svojim izborom stajlinga nije razočarala ni ovaj put.

Na manifestaciji 'Elegance et Automobile Monte-Carlo' lijepa princeza pozvana je kako bi uručila nagrade, a svojim je pojavljivanjem na Trgu Palace u Monte Carlu izazvala opće oduševljenje svih prisutnih.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosa princeza, koja s princem Albertom II., sinom Rainiera III. i nekadašnje holivudske glumice Grace Kelly, ima dvoje djece, Gabriella i Jacquesa Honoréa, plijenila je pažnju u maksi suknji dvobojnog prugastog uzorka, koji se na sredini haljine spaja iz različitih smjerova, a suknju je uskladila s običnom bijelom košuljom, smeđim remenom u struku i smeđim cipelama na petu te sunčanim naočalama sa zrcalnim staklima.

Inače, lijepa princeza je na manifestaciju stigla bez pratnje supruga s kojim je u bračnu luku uplovila 2011. godine, a nagrade je uručila dobitnicima automobila podijeljenim u tri kategorije: prijeratne (1930.-1940.), poslijeratne (1950.-1960.) i suvremene.