'COLOR KILLER' KOLEKCIJA

Osebujne haljine iz nove kolekcije Ivana Alduka kao stvorene su za nadolazeće blagdane

07.11.2019 u 14:26

Bionic
Reading

Uoči nadolazećih blagdana naš proslavljeni dizajner Ivan Alduk prestavio je svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2019. koju je nazvao 'Color Killer'. Ova nadasve ženstvena kolekcija odiše bojama i glamurom te je idealna za nošenje u svečanim prigodama poput božićnih domjenaka ili novogodišnje noći

'Efektna, dvojna modna kampanja pod kreativnim vodstvom fotografkinje Jelene Balić je samo nagovijestila našu novu kolekciju koja broji čak 52 odjevna modela. U njoj smo se poigrali kreativnim mogućnostima prezentacije jedne kolekcije i samo dio u potpunosti izložili oku promatrača. Novosti iz našeg studija smo odlučli otkriti postupno, a upravo ovaj lookbook služi kako bi naše stalne, ali i nove klijentice vidjele što smo im pripremili za novu sezonu' rekao je poznati modni dizajner Ivan Alduk.

Kolekcija 'Color Killer' je bazirana na modelima s hlačama i topovima od brokata, kože ili pak ljuskica te na ženstvenim, efektnim haljinama po kojima najčešće prepoznajemo Alduk dizajn. Modeli hlača od brokata ili šljokica kombinirani s 'oversize' topovima od pletiva, kože i brokata su kreativna novost koja nas je osvojila, a rekacija javnosti na brokatne haljine asimetrična ruba su nevjerovatne stoga jedva čekamo vidjeti neku Alduk ambasadoricu u tim posebnim modelima.

  • +15
Izaberite svoje favorite iz nove Alduk kolekcije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'S jedne strane kolekcije smo napravili pročišćene, stroge linije haljina koje smo omekšali raskošnom teksturom, a zatim smo se poigrali volumenom i putenim krojevima koji odišu stavom i snagom iako je riječ o brokatima s cvijetnim uzorkom. Rock romantizam kao lajt motiv cijele kolekcije smo prenijeli i na modele s hlačama i topovima koji su velika novost ove kolekcije jer se lako kombiniraju uz već postojeću odjeću, a nose dio našeg dizajnerskog DNK-a', nadodao je ovaj uspješni dizajner koji posljednjih deset godina gradi prepoznatljiv modni brend.

'Color Killer' kolekcija je dostupna u dizajnerovom showroomu i na službenoj web stranici alduk.hr, a detaljnije je možete proučiti zavirite li u galeriju.