SPORI I EMOTIVNI

Oproštaj ekipe 'Brzih i žestokih' od Paula Walkera

06.12.2013 u 03:31

Bionic
Reading

Nesretna sudbina filmske zvijezde serijala ‘Brzi i žesoki’ Paula Walkera zatekla je fanove diljem svijeta. Nikome, međutim, neće nedostajati kao ekipi s kojom je snimio pet filmova i upravo snimao šesti. Za posljednji pozdrav montirali su dirljiv video s kadrovima u kojima je Walker…

Podsjećamo, Paul Walker poginuo je u prometnoj nesreći u vrijeme snimanja sedmog filma iz serijala, njemu šestog (u trećem dijelu Tokio Drift Walker nije glumio). Auto klubovi diljem SAD-a, ali i šire odmah su najavili brojne skupove i ceremonijalne grupne vožnje autima.

Spontana okupljanja putem Facebooka prerasla su u samo nekoliko dana u velike evente. Universal će ponovno u prikazivanje pustiti sve njegove filmove, a u veljači će se u Velikoj Britaniji održati i svjetski miting u čast prerano otišlom glumcu. Navodno je najavljen dolazak više od 10.000 auta.

Naravno, oglasila se i ekipa s kojom je radio. Glumci i ekipa ‘Brzih i žestokih’ montirali su video kolaž najupečatljivijih scena Paula Walkera iz zajedničkih filmova. No, umjesto veličanja svoje zvijezde, apeliraju na sve fanove da se radije pridruže Walkerovoj humanitarnoj zakladi Reach Out Worldwide. Na dan kad je stradao, naime, Walker je prikupljao pomoć za žrtve na Filipinima, a i inače je bio više nego aktivan u svojoj udruzi. Više informacija pronađite na službenoj stranici ROWW i, zašto ne, provjerite možete li i sami pomoći.