LIJEPA GLUMICA

Ona je stvorena za osvajanje crvenog tepiha

12.10.2013 u 19:34

Bionic
Reading

Zavodljiva mirisna poslastica naziva Actress nedavno je predstavljena na terasi Narodnog kazališta u Skopju. Makedonija je dobila prvi personalizirani parfem čije je zaštitno lice prelijepa glumica Jelena Jovanova koju je hrvatska javnost upoznala gledajući dramsku seriju 'Tajne' koja se prikazuje na RTL Televiziji

U stvaranju parfema sudjelovale su dizajnerica Tanja Kokov, koju modni kritičari s pravom nazivaju makedonskom Elie Saab, Marija Aslimarska, makedonska stručnjakinja za parfeme te mlada i uspješna glumica Jelena Jovanova. Odabir mirisnih nota koje sačinjavaju parfem delikatan je proces vođen mirisnim osjetilima i osobnim senzibilitetom.

The Actress predstavlja romantičnu ljubavnu priču oživljenu u liku Jelene Jovanove. Parfem karakterizira realnu ženu, koja je lijepa, moćna, ženstvena, šarmantna, ambiciozna, tajanstvena, neodoljiva i puna samopouzdanja.

'Parfem je poput modnog dodatka, element kojim se može naglasiti opći dojam vanjske elegancije', izjavila je Jelena Jovanova koju možete gledati u dramskoj seriji 'Tajne' na RTL Televiziji od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.