DUGONOGA LJEPOTICA

Ona je buduća modna ikona

16.08.2016 u 12:20

  • +13

Izabel Goulart

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Stajlinzi koje je u posljednje vrijeme zaredala dugonoga brazilska ljepotica Izabel Goulart izazivaju zavist, a nastavi li modno briljirati, zgodna brineta na dobrom je putu da postane nova modna ikona

Izabel Goulart Victorijin je anđeo, a uz sunarodnjakinje Alessandru Ambrosio i Adrianu Limu nosila je olimpijski plamen uoči otvaranja Olimpijskih igara u rodnom Brazilu.

Zgodna ljepotica u posljednje vrijeme niže odlične stajlinge, a s lakoćom slaže ležerne, ali i elegantnije večernje kombinacije. I dok za svečanije prigode bira mini haljine i minimalističke sandale koje dodatno naglašavaju njezine duge noge, njezin svakodnevni street style je ležeran i opušten, ali i daleko zanimljiviji.

Kao prava fashionistica, i ona svoje stajlinge podiže upečatljivim komadima trenutno najpoželjnije modne kuće – Gucci.

Nedavno je na uske bijele traperice Frame i čipkane espadrile brenda Valentino nosila prekrasnu skupocjenu Guccijevu crveno–bijelu vestu s velikim tigrom na prsima i predimenzioniranim puf-rukavima.


Da je ove sezone zaista teško odoljeti Gucciju, pokazala je i ležernim sportskim outfitom u kojem je bijele kratke satenske hlačice i crop top u istoj boji osvježila zelenom Guccijevom bombericom i Nikeovim retro modelom tenisica Cortez.

Čini se da je lijepa Brazilka ljubiteljica udobnosti pa su tenisice često njezin prvi izbor i s lakoćom ih uklapa u svakodnevne stajlinge, ne bojeći se modno riskirati čemu najbolje svjedoči stajling u koji je uspješno uklopila običnu bijelu majicu, visoke kožne tenisice, minicu i bombericu u maslinastoj nijansi.


Nastavi li i ubuduće stajlinge slagati ovakvom lakoćom i s puno stila, na dobrom je putu da postane nova modna ikona.

Hello, NYC.. I've missed you!! #nyc #back #in #town #ootd #comfy #streetstyle #nike #airmax #summer #vibes

A photo posted by Izabel Goulart (@iza_goulart) on