odličan izbor

Ona baš nikada ne razočara: Kate Middleton oduševila je u plavoj haljini, a kod stajlinga je pazila na baš svaki detalj

02.11.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Kada se radi o javnom pojavljivanju, Kate Middleton pogreške su nepoznanica, a posvećenost detaljima itekako joj je bitna, što je dokazala još jednim sjajnim elegantnim izdanjem. Na večernji prijem u sklopu konferencije o klimatskim promjenama COP26, Kate je stigla u društvu princa Williama te oduševila izborom haljine

Ovog tjedna u Glasgowu u tijeku je konferencija Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama, poznata kao COP26, na kojoj značajnu ulogu imaju Kate Middleton i princ William. Kraljevski par, koji već dulje vrijeme pokazuje interes za prirodu i ekološki aktivizam, na večernjem prijemu pokazao je savršeno usklađen i elegantan stajling. Ona u prekrasnoj dugoj haljini plave boje, a on u klasičnom plavom odijelu.

Nakon ležernog stajlinga koji je pokazala u sportskom klubu u Dennistounu, u kojem se susrela sa Škotima s tog područja kako bi doznala nešto o njihovoj kampanji #PromiseToThePlanet, Kate je na prijemu povodom otvaranja konferencije COP26 u Glasgowu pokazala sjajan stajling i oduševila sve obožavatelje.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin glamurozan stajling uključivao je kobaltnoplavu haljinu s dugim rukavima, ukrašenu preklopom i crnim gumbima na bokovima, te plave klasične salonke s potpisom Sandersona, dok je crna torbica na preklop dizajn brenda Emmy London. Kosu je skupila u chic punđu, a cjelokupan izgled pratila je nenametljiva šminka – pravo savršenstvo elegancije! Dizajn Kateine upečatljive haljine potpisuje cjenovno umjerena nezavisna britanska marka Eponine, a koja koristi samo tkanine proizvedene u Britaniji.

Premda se čini da ovu haljinu nije nosila u javnosti, izgleda da je model iz prošlogodišnje kolekcije. Za Kate, koja je poznata po modnom recikliranju, bila je to vrlo prikladna i mudra odluka, posebice ako se u obzir uzme eko ozračje i poruka te večeri. Haljina je izrađena od dvostruke vunene krep tkanine, a cijena je dostupna na zahtjev, no slični artikli koštaju oko 2400 funti, oko 21 tisuću kuna.